Heloy dami Bebka mi nanat uste od 9 a jas uzivam vo tisinata Mi bese drugarka mi I kasno se napiv edno kafe I sea son ne me fakat Mm izlezen I iskreno mi godit malce mir Vo posledno vreme edvaj cekam da ostanam sama doma Imam potreba od mir I tisina Me faka nostalgija za mama,sestrite bratucedite,prijatelite.... Ohhhh nekogas mi e premnogu tesko sama sum nemam nikogo od familijata pa mi ostanuva vas da vi se iskazam uste forumcevo da ne mi bese ke si puknev hug: Za site
Abe bas ko da mozes da pospies misli eden kup I ne odi nikako Ko da si veke zaspana ili bebka stanala ili mas smara Sve obratno
Се исцедив веќе.. што ќе беше ова нема стоп, снага ми се тресе... Башка и пролив... утре морам да го пратам мм да земе јагленче...
Ај пробај кока кола пола чаша помешај ја со пола чаша чај од нане (без шеќер) и пиј голтка по голтка 1 саат одприлика ,па кажи како си Ова рецептов од искуство оти и јас како тебе се цедам кога повраќам неможам да прекинам Добра ноќ мамички
Ние пак трета смена..Незнам до кога вака ке тераме..Синко кога станува за цицање заспива цицајки и потоа си станува и колку 1-2часа е буден или си леже или си плаче До кога ке е вака дали е период оваа или..Неможам да издржам веке секоја вечер се исто..Имајте убава вечер мамички..
Добро а тахикардииве нормални се? Седечки 106 пулс, а застанам на нозе, не да одам... само што ке станам и стојам пола минута 146 ми чука... ме гуши дури...
Оф ја те разбрав мајка ти Моја згрешка Добро утро! Денес Матео прв пат ќе се вози со автобус, лоша ми е одлуката знам, ама треба да одам до кај сестра ми, до Молот и собрано ми е се да довршам денес. Ајде да ми даде Господ сила оти прво ќе ми треба физички да издржам, со бебе од 7ипол кила во кенгур, после и психички со товарот.
dobar den, koj e za tursko kafe neka poveli, ekspresot nesto ic ne mi godi posledniov mesec, sto ke go ispijam mi se trese celo telo,srceto mi cuka zabrzano i mi se prijaduva kako da ne sum jadela tri dena i normalno me boli glava pa posle 6 godini morav da se vratam na turskoto turi pojdam do market da si najdem druga zamena. sinko ima "nova" igracka na sveki blenderot go polni go igraacki i blendira haha pravel torti i mandzi pa gi stava vo cinija i jademe zaedno . tuku zeni preporacajte nekoja strana ili ako ima tema na fm kaj sto ima razni recepti,da razlistam,da naucam nesto novo. @mariz kako si mila? podobra si?
Добар ден, и јас сега си направив едно ладно нес.. Па ај заедно демек пиеме.. Нека ти е на здравје..за рецепти не знам да ти одговорам.. Убав ден!
Se vozevme pred nekoj den i nie za prv pat. Ne e voopsto strasno, ke ti pomagaat lugevo za kacuvanje/sleguvanje. Ke se kacite vo dvokaten, i odma pravo ke si sednis. Zakocija kolickata i shibajte. Vo slucaj da sedat deca ke gi prasas : "dobro invalid ste, majka so dete.. shto" si ima natpis tamu ubavo za sto sluzat tie stolcinja So lesno! Da go iskoristime posledniov soncev den na toplo ubav den
Dobar vi den, So zakasnuvanje @Dzevelekova sreken rodenden,se sto si sakas da ti se ispolni @mariz kako si ti?pomina li ili otide na lekar? I zaboraviv koja mamicka krstevase ,neka i e vecno imeto i samo radosti da vi nosi. Jas malku odmaram.Vcera denot turbo,100 pati jadenje pravev za nas i malata,svekor i svekrva bea na rucek,pa eden kup sadovi .....a kapak na toa i pritisokot mi se kaci 140/90(za mene e mn.visok ) i cel den i denes me boli glava,ama nemam pritisok,toa e dobro.Da stane malava i ke prosetame do market tuka.Kolku sakam i jas da izlezam so nea bar do city mall ama ne se osuduvam so avtobus.Nemam sila da ja krenam kolickata i ako ne se najde nekoj da pomogne ke bidam smeiedvaj doma po 4 skali ja simnuvam na delovija ostavam malata vo transporterot na masa na terasata ,pa go simnuvam ramot od kolickata pa se vrakam po transporterot.A dodeka uste ima sonce ubavo e da se seta ,posle ke drememe doma. @kelebeim*** me nasmea so delot sto da gi prasa decata vo avtobus sto sedat
@N.Kety @flower30 katastrofa, mene loso mi bese nekolku dena I se si mislam krvta mi e katastrofa... pa bev napraviv krvna slika, vo 2 rezz kje imam... ne bev jadena od 3 na rucek vcera, baska iscedena od povrakjanje, cela nokj povrakjav... sega duri jadev solenka edna I odma mi povrakja, pa lezam da ne povratam... 150/90 mi e pritisokot, srcevo kako ludo cuka i ne gusi... kje vidam posle bas kako mi e zelezoto...
Пред точно 1 година, точно ова време ме качија во предпородилната сала, а во 14 и 45 часот го донесов на свет синот мајкин што ни го разубавува секој ден и не прави најсреќни на свет. Ни даде смисла на животот. Среќен нека му е роденденот да ни биде жив, здрав и најсреќен. А за вас мами повелете торта. Ние вчера дома се украсивме и средивме, сега го чекам синко да стане да го однесеме на фотосесија. Бевме денес и на доктор се е во ред, утре ќе му правам крвна слика ај денес да не го боцкаме на неговиот ден хаха. @mariz мила да не си бремена, знам дека имаш пишано дека се обидувате за второ дете, не е лошо да си направиш тест.