@Jagoda123 Честитки да ви е здрава и жива ќеркичката голема и весела да расте,многу убава вест поздравче до вас
@Jagoda123 честитки мила нека е жива и здрава и од бога благосовена..Уморна преуморна сум веке..На толку мало бебе му се доволни само 6-7часа сон..Денес цел ден не спиеше и еве уште не спие..Заспива околу 2 и наутро во 9 е буден..И цел дњн око не склопува и цела вечер пак иста песна..Неможам внимание на керка ми да и посветам..Мн е тешко некако..Ми се спие ми се плачи ама тоа е ке си се шеткаме..Имајте убава вечер мајки
@Jagoda123 , честитки, да е жива и здрава ќерката! Само убавини од неа да си дочекуваш! Денес дедо ја чуваше беба од 10 до 13 часот и супер поминале! Уште еден добар знак дека може мама да почне на работа! Многу ми се спие, фаќам кревет дури спие и беба, буџетот утре ќе го коментираме Добра ноќ мамички- дамички!
Ako ima nekoj buden da cita. Me iskina zeludnik nemozam da disam Preska imav i proliv mi pomina ao eden prolife ama zeludnikov me ubi. Nemozam da zaspijam od bolka. Nesto da se napijam da.me smiri znae nekoj?
Главата незнам каде ми е, читам недочитувам... детево 39.4 изгоре, ама ај по нашиот педијатар ништо не му е пред два саати 39.4 и дадов сируп ја симна и еве го 37.3 и оди нагоре.. Ке си се пронајде таа што е за честитање, ке ми опрости.. видов дека стиснала @Angel.Heart ми се допаѓа видов дека ти пиша, ама врска немам зашто другата Ангел сум ја тагнала...
Mi tekna stanav se napiv ke vidam dali ke pomine. @mariz mislam deka nemam jaglence. Fala i na dvete vo sekoj slucaj. Moram da odam i da me zirnat nekako cela nedela mi s tesko na stomakov
Isto i jas nesto poslednive denovi imam maka a isto si jadam kako sekogas. Nikako da zaspijam maka imam i od nego
сигурно е некој вирус мене исто вчера ми се случи околу 3часот наутро ме стегна стомакот и цел ден како заматена бев денес сум супер.
Добро утро мами! Беба сеуште спие а мама е будна оти се ,,одморила" будала мама....читам за буџет зборувате јас земам породилно околу 10 000денари а додека пак маж ми е во странство () таму месечната плата му е скоро 2000€. но сепак пак не стигнуваат уште потешко е кога живееме оделно ток таму трошци едно др јас тука други едвај по 200€ тргаме на страна. јас плаќаам факултет,давачки околу куќата и синко се да има гледам за мене не паметам од кога не сум си купила нешто...а пак мм тој па ич да не зборувам....како беше она ,,на е злато се што сија" и странството не е тоа што било порано.
Good morning ladys. Nie eve po doma se greeme na toplucko, nadvor ladnicko denes oblacno, inaku cela nedela bese ladno ama sonce imase i ne se osekjase deka e ladno. Denes i veter duva, momentalno pokazuva 14 stepeni nadvor; a nautro 10,11 C vo 8 koga stanuvame Kjerka e uste isto, kasla, nose i tece ama aj se tesam yste 24 casa nema pominato kako pocnavme so maskata i posle kje idam da go zemam i toj sirupot so bel slez sto mi go kaza @blessed.an ( ako greska ja tagnuvam neka mi izvini ne sum sigurna skroz koja od niv mi go kaza sirupceto ) i kje go probame i nego pa moze kje i pomogne polesno da gi iskasla i da gi isfrli slajmovite, se iznamaci kutrata cela nedela Drugo nsto novo. Sinko vo gradinka, vo 15 casot go zimam sekoj den i toa pa toa. Se navikna vekje i znae deka treba da odi i toa e, pak si podviknuva koga go spremam deka ne saka da odi vo gradinka vekje demek ne mu bilo ubavo, ahaa laze, znam, tamu kolku im e ubavo i jas bi odela duri, a ne oni, nova gradinka e, se novo vnatre, novi igracki, novi stolcinja, masicki, abe se novo, mladi ucitelki koi sakaat da se dokazat i sum stvarno mn.zadovolna do sega i taka toj znae da cimoli ama ne mu odgovaram jas na toa nisto, prodolzuvam da go oblacam, spremam rance, stavam jadenje i izleguvaat so tatko mu i baj baj. Toa e toa. Ajde odam da stavam kafe bujrum
Добро утро да се каже добро по непроспиената ноќ.Синко мислам стануваше на секој саат,но овој пат не вриштеше,само кенкаше,малку цицање и продолжуваше.Вчера беше многу немирен,не сакаше ни попладне да спие,одвај го издржав до вечер за да спие. Нешто ми поткашлува и земав одма инхалаации да му правам,малку витаминчиња и се надевам дека ќе биде ок. Ајде уште денес на работа и викенд,едвај чекам
Ви благодарам мајки за честитките. Ние со мм вчера си излеговме на вечера и убаво си поминавме, бебе баба и дедо го чуваа. Ние малку покасно се вративме, бебуш го префрлив во спална, баба и дедо рано излегуваат за работа инаку ќе го оставев да ја преспие со нив ноќта. Се на се немам 2 часа спиено, синко се будеше како и по обичај, сега главата ми е тапан ќе ми прсне.
Хелоу мами Денес весел ден Ги попратив гостите сабајле Мир,тишина,опуштено сами со бебка,исчистено и кафето чека да се испие Мм замина да ги однесе на аеродром па успат ќе оди кај другар Така да цел ден имаме за себе со бебушка Станата мнооогу рано за да успеам да средам за да можам да си поуживам во денот На мм сум му многу лута (само шо тој незнае) Две недели беа неговите и ниеднаш не му текна да рече ај да излезиме посекако имаше кој да ја причува малата Само со мама и тато си шеташе Како и да е помина ете преживеав Имајте убав ден женчиња @Angel.Heart Среќен роденден и вечно да сте заедно со мажето
@Jagoda123 Честитки! Добар ден и од мене мами, кафето веќе го испив синока си поспав мирно, малта дури во 5:30 се разбуди за млекце потпа си продолжи да спие до кај 7:20 ако не му звонеше на мм алармот може ќе си поспиевме ние уште, ама тоа е.. Со душа чекам да го довршиме делот за свекорот и свекрвата веќе па да си се сместат таму, значи никаква приватност да се нема едно кафе не можеме кафе со мм да се напиеме, сабајле се договараме што да доручкуваме етте ти ја и неа маргарин во се се меша.. Па веќе трпи трпи, толерирам ама уште малку и ќе пукнам стварно без свест да си ауу, синоќа мм си дојде од работа, салати правев шошска, таратор мезе нешто што имав дома чајна сирење да си апнеме, кафе да се напиеме и она етте ти ја се наседна се најаде и ми вика апни со нешто, земи поправи се малце. Мислиш јас не сакам да се поправам , имав стресен период ќе се средам уште не сум си дошла на себе и се неа ќе ја слушам. Нека дојде денот веќе сами да сме на раат мислам ќе сум, може грешам што така зборувам ама па претееизам е, јас знам треба да ги почитувам ќе ми чуваат деца ама па и они треба малку свест и почит да имаат спрема нас, со мм по цел ден не можеме да се видеме и она мора да е секаде присутна, во соба влегува без да тропне, и нзшто повеќе да кажам. Извинете за негативниот пост! Околу буџетот заработуваме добро во градба сме и сега за сега не можеме да се средиме со штедења, на малата парите и стојат сите се мисламе уште во која банка да и ги ставиме.. И тоа е од мене.. Имајте убав ден!
Добро утро! Во врска со финансиите, мм работи и заработува убави парички, земам и јас нешто ама не се ни споредува со неговото, но имаме кредит, картицата ја затворивме, ја исплативме, плаќаме прилично големи сметки и за машала прилилно сме гурмани. Порано штедевме сега не остануваат. На бебе парите ненги трошиме , само железаријата и тоа стрикно за него, ако му нарачам нешто од интернет или ако сакам нешто интересно да му купам. Но на почеток му ги трошевме, скоро 250 евра му потрошивме, сдга има уште толку ама не ги фаќам. Беба најадена, млекце пиено, сега го оставив да си игра да исчистам јас за викендот да помине натенане. Може тета ќе дојде да не види па да скувам нешто набрзака.
Добар ден од мене, јас сега да свиткам нози и да се фатам во кујната да пржам риба.Синко нана во другата соба. Пред некој ден се видовме со колегите од работа и супер си поминав.Не си дојдов порано, си седев до крај.Синко станувал два пати,ама мм го смирувал.Кога се вратив ги на спалната како малиот му спие на градите на мм. Нарединот месец пак ќе одам.Имам прослава со целата фирма,сега беше само оние кои сме на спратот. Туку јас се мислев за градинка што како.Ми рекоа дека законски има секое дете право на градинка.Пред некоја недела имаше на вести за фамилија која ја тужеше општината за 200000еу оти нема место за детето и не знаев што се случило. Викаше дека е оштетена оти нема да оди на работа и нема да добива примања.Јас не следев што се случи понатаму,ама колегите ми рекоа дека го добила спорот. Инаку стварно ме фаќа нервоза.Сакам да сум на работа.Не полно работно време ама по 4 саати дневно би ми завршиле работа.Мајки ви фали ли работата и на вас? Мм треба да си дојде порано од работа.Петоците сега завршува порано. @Angel.Heart среќен роденден се најдобро! Ајде убаво попладне