Mene gripot me napadna, denovite imavme bolni gosti (ne svesni) i eve sega ne mozam da mrdnam, site koski me bolat, povrakam i se zamrznav. Sinko grehniot se igra okolu mene i odvreme navreme saka da me bakne, znae deka nesto ne e vo red, mm na rabota vtora smena i sreka komsikata mi e mn.dobra pa mi ponudi da mi donese vecera za sinko zasto jas ne mozam na noze da stojam. Samo nego da ne go fati zasto stvarno neznam kako ke bide. Neka si odi veke i zimata i virusite so nea, tuka uste nema padnato sneg, doprva ke se smrznuvame izgleda! @savana gi proveri li hormonite? Mene mi pagja non stop kosata i dok.veli deka e poradi tiroidata, jas pocnav da koristam Alpecin sampon i losion, ima malo podobruvanje ama treba podolgo vreme da go koristis. Ubav pomin na tie sto ste na zimuvanje, cuvajte se od nastinki!
Хормони. Мислев ќелава ќе останам. Од третиот до шестиот месец по породување паѓаше толку интензивно, врз тепихот во дневна имав уште еден тепих-од коса
Stom ne ste go odvoile do sega nemoj tesko ke mu padne. Ke se naviknete moze i ako mu place bebeto noke i sam da bara na dr mesto da spie. Nie kako si spieme kako sardini na odmorov spoivme uste 1 krevet so spalnava i site cetvorica na kupce. Malovo kolku se raduva sabajle koga ke stane i ke gi vidi i batko i i tatko i tuka. Ama luge lele kolku e ljubomorna i ratoborna toa strasno nesto. Preska si igravme site na spalna i golemiot pocnuva da me guska abe ke go izedese. Go sutka go kube go kloca za da go izbrka i posle me guska me bacuva. A koga se guskaat so tatko mu go butka tatko i pa gi guska brat i. Abe ne e normalna skroz. Si vikam Bar za se vo zivotot vaka da se bori
Не знаев во која тема да пишам, ми треба мала помош за поклон за бебе од 2 месеци, кои продукти се најквалитетни за нега на бебе, исто шишиња и цуцли, јас купив веќе едни, но не знам дали се соодветни, па ако може да ми дадете совети.
Искрено, од аспект на мајка, не би сакала поклон козметика затоа што не знаеш што користат за бебето. Исто е и со шишиња и цуцли. Откако имав бебе сфатив колку е специфично да се погодат вакви подароци без да се прашаат родителите. Јас би некоја облека, или некоја играчка соодветна за возраста, некој ваучер можеби... лично ми е попралтично сето тоа. Козметика, шишиња, пелени - носев откако ќе дознаев што користат за бебето.
Dobra vecer mamicki Denes ja zapisavme malata vo gradinka ke pocne od septemvri,nema mesto zasega pa ke cekame do septemvri Dobro e sto fativme mesto za septemvri,dodeka mama i tato potpisa dokumenti malata se razigra so drugarcijnata od gradinka saka ona drugarcijna i da si igra so niv Inaku iskoristiv dodeka sme nadvor da si kupime nesto,jakna za menefustance za malata i salce,dekoraci za rodendenot i tortata Inaku se nabrzinka napravivme oti malata pak e so virusnosle tece a i mala tt ima,apetit nema za nisto pa so igra so edno so drugo i davam nesto svezo Casovite sto gi imama za vozacka nekako mi pominuvat tesko posleden period glavata na mnogu delovi podelena,vamu tamu aaahhhhh Doma mi e se naopakusega ke sredam bajna i dnevna pa nautro ke dovrsam so ostanatoto,i nesto da zgotvam utre oti denovive se na brza hrana pa nebiva povekemm e naviknat od dete na brza hrana ama jas sto bi rekle kaj nas srkalo sakamandza mandza Toa mamicki Imajte imajte ubava vecer
Прашав што користат ми рече се, со оглед на тоа што е само мажот и вработен, а цените кај нас се астрономски, па мислев да купам од тука (швајцарија)и да и однесам, кога имам услови, барем колку толку да и помогнам
Треба да си најсреќна моево станува на 1 час а некогаш и помалце станува ви 7 и сум жива ненаспана. Навечер таман ке заспијам она станува и цело време така.
Епа ако ти се блиски инсистирај да ти помогнат и тебе во изборот. И ним тоа ќе им оди во прилог. Јас можам да ти кажам која козметика е квалитетна и природна а и што вреди да се земе од странство - веледа, логона, лавера... а за шишиња навистина немам искуство..
Posto si vo svajcarija zemi i sisinja na medela. Taa e svajcarska firma, dosta dobra, poznata i kaj nas e brend. Skapa.za nas standard i za onie so ubavi plati duri. Edno sisence nekni go kupiv 1260 denari -ovde toa e preskapo. A tamu sigurno poeftino i pokvalitetno - od izvoznikot gi kupuvas, pooriginal zdravje
Odete vo zegin i prasajte za zirafata sofi odlicno igrace ili pak denes vo eurofarm gledav ednu kompleti po 1500denari so dve cucli sisence i bebeska kuklicka ima za maskii za zenski
dobra vecer majki, posle dooolga pauza od tocno dva meseci (slucajno taka) eve me, nemav net,pa problemi so pc pa zafatena so maliot. mi falese femina ve mislev site od najmalo do najgolemo hehe, iako so zadocnuvanje vi ja cestitam novata godina, vi posakuvam mnogu zdravje,sreka,ljubov,poveke trpenie i samo ubavi raboti da ve pratat. cestitki do site sto imale rodendeni,krstevki,slavi !!! i cestitki do @joy1 vidov deka si clenka na godinata ako ne procitav loso oti nabrzina vidov, sekako 1000 posto zasluzeno.
Majki site sto ja imate Sophie the giraffe ili drugi glodalki sto se prazni vnatre vnimavajte mnogu! Koga gi miete ne gi ostavajte dolgo vreme vo voda bidejki ako ostane malce voda vnatre ke muvlosa. Jas bas vcera sakav da ja poracam posto gledam mnogu od vas ja imaat i ja falat ama posle ovoj post sto go vidov ke probam da najdam nekoja bez praznina, a bas sakav ovaa da i ja kupam..
Americka propaganda na francuska igracka koja datira od minatiot vek ,i onaka na amerikancite im preci se sto ne e nivno , neli i masha i medo bil crtan so nasilstvo a nivnite americki crtani so sto se?jas iskreno ne veruvam za toa so zirafata ama koj kako saka
Mislam deka e normalno bilo koja gumena igracka sto ima dupce da muvlosa vnatre od vlagata ako se koristi dolgo vreme i ako ne se cisti pravilno.. pobezbedni i potrajni se tvrdite nema kako da vleze voda vo niv.
Добро утро мајки! Како се справувате со снегот? Јас сум од 07:00 на работа. Од дома излегов во 06:00 за да ја буквално откопам колата од купот снег, па да ја запалам да се загрее за да исчистам стакла. Си земав метла домаќински, си се изнасмеав сама на себе. Морам да признаам дека ми годеше раздвижувањето од сабајле. Улиците хаос, гасат светла улично во 06:30 цела Партизанска мркли мрак, ние ако не по меморија да возиме. Ќе изгазам некого па ќе носам на душа. Ама ако, пак си го сакам Скопјето мое смрдливо, и бело, и загадено, и никакво. Мое си е, дома ми е. Деца од вчера во градинка, заврши одморот на мама. Среќни - пресреќни, уживаат. Сабајле со трчање одат, за накај дома ги влечкам. Вчера со каков страв одевме накај дома, триста филмови снимив како паѓам на снегот врз нив со мојата "маленкост" од 90 кг. Пред да излезам за накај дома гарант пак ќе си снимам филмови, проста. Имајте пријатен ден, се читкаме!
So lesno back to work spored postov,osekam deka gabe se filmas sve si doaga na svoe mesto i vrakanjeto na rabota i decinjata
Колку месеци сте? Имам другарка нејзиното е 7 месеци и од кога е роден не спие,само по 3часа му се собираше.Педијатарот и рекол да дава чај бекутан за добра ноќ и оттогаш и спие ноќе
Ние 6 јас и давам преку ден бекутан чајче баш ке видам каков е тој. Башка уште малце на работа кој ке станува.
dobar den zeni,ve citam kako cistite snegovi,decinjata se igraat a ovde nema ni s od sneg abe pomalku vi zaviduvam ahaha se salam ama mi falat vreminjata koga se bese sneg,igranje,sankanje, koga bevme mali i so brat mi po celi denovi mrznevme nadvor po snegot. dozd istura so denovi,vreme ladno,prv pat so sinko dva dena ne sme iznezeni. i da redaktiram kupivme novo sporedce i sekogas koga ke stavam nesto da pecam go zaboravam,neznam dali e do sporetod oti e nov i po jak ili e do mene