@alana ти благодарам многу, да си здрава и жива Јас дури сега дојдов до кафе, бидејќи баба му дојде малку да го прошета инаку немаше ни сега да пијам. Синко овие дена ич не е весел многу е плачлив нешто го боли ама незнам што. Имаше црвено грло е дали сеуште му е од тоа или заби се во прашање зошто многу почна да се лигави и се во уста нервозно кине. Уф ако е вака со заби тешко. Мислам дека доволно плачки видов до 3 месеци, несакам повеќе. Јас со расположение како времево тмурно. Само синко да се смири јас одма подобра ќе бидам. Ајде убав ден мајки!
Zdravo i od mene mami Nie vredni od sabajle so sinko, biznis terame Da ne bide samo tato raboti a nie doma sedime Koga ke zememe paricki ideme da se castime Denovive mi se monotoni i krajno teski ama ne se zalam kolku i da mi e tesko, na maz mi mu e uste potesko na iljadnici kilometri daleku od nas , ke izdrzime nekako, tolku teski denovi sme pominale pa za sega li..znam deka se e za dobroto na naseto malo mazence Na menito na sinko tikva i jabolko, spremeno izedeno, na menito na mama grasok i tikvica sega ke se sprema
Mariz igroteka e potesko da zakazes nego kafana za svadba Jas zakazav sega za golemiov za sredina na mart. Znaci barem 1.5m odnapred da imas izbor na termini. @LaDyDoLl nemozes so silanda mu vlijaes na zelba da boi. Neka ne ti zborat gluposti. Jas kolku sakav sinko da si crta boi, slozuvalki da redi, kolku sum probuvala ama ete deteto ne sakase voopsto ne go drzese toa poveke od 5m. Eve i uste isto koga imaat nekoja domasna so boenje prevrtuva oci i vika kolku mrazam boenje. Ama pa si ima dr interesi. Znaci na tvoeto mu lezi toa stom go pravi so zadovolatvo Abe luge pak li nek9j virus ima. Malovo mi kaci t, 39.4 i izmeriv sega. Pa edvaj i dadov sirup ama go ispi so placki sega cica pa da vidam dali ke spusti brzo. Mi se placi kollu mrazam nastinki pogotovo so t
@mariz кога поминаа две години, ко вчера да беше ко чекаше да се породиш @Верче4 среќен роденден Мојот го немам пофалено дека е многу немирен, цел ден е 100 на саат, како моторче. Уште не е прооден, нема ништо ново на тоа поле не сака сам, се плаши, има направено сам од кревет до кај што го чекам неколку чекорчиња, ама тоа е се. Инаку по предмети оди, по фиоки се исправа, отвара, растура, цел ден сме во хаос.
Kje proodi ne mu se sekiraj, mojata na 13 tocno proodi ubavo, inace mesec dena pravese taka po 1-2 cekora od krevet do mene primer. Eve ja sega sama seta, odi, trci ne dava ni race duri vazna se pravi Kje bide i kaj vas dont worry
@kallias едвај чекам, за надвор ми е најмногу мачно, сакам да си шетаме за рака, буце е 13 кг, плус еден куп алишта, а не ми е за со количка сега. Раце не ми држат повеќе и само дома сме.
Kolku ima? Malava se pusti na 15m. Prvo odese po 10 cekorcinja od fotelja do fotelja, i toa samo na tepih na parket ke sednese odma na gaze da lazi. Posle eden den nagli se pusti svrte cel krug okolu soba i taka pocna eve ja sega trca.
Се утепав од плачење денеска мајки,не можам повеќе ке поулавеам,сама со двете лудница,поголемото не слуша ништо сака надвор а јас не можам бебуш.и.он плаче толку ми е тешко не можам да ви објаснам,барем времето да е топло ке ги изнесам ке ги прошетам малку а сега вака никако не бива,друго ова ништо не ми јаде големото ке пукнам веќе супа сакаше.сега ни тоа,значи ништо,цревата му кркорат а во уста ништо не става, оооф извинете на негативниот пост,имајте убав ден.
@M&M сега направи 15. Мм проодил подоцна, може и тоа има врска. Друго се е во ред, знае се, кажува 10-15 зборчиња, разбира многу. Исто прави, од кревет слегува наназад и одма со лазење.
Ќути летна времево... Инаку да не се сеќираш, ке протрча одеднаш . Исто како на @Nikita7 и нејзината само што откри што може со нозете почна да трча не да оди хахаха
Nie deneska peski si odevme od gradinka inaku se so kola ama mm imase rab I jas od rabota direkt vo gradinka gi oblekivme cevlite I ajde prven za raka pa nejke raka taman sme ja upravile pa se vaka nazad I toa po brzo od so odese pravo po patot,jas ja vrakam ona kleknuva piska pa AJ ene go kuceto meceto se smiri I trgna,luge do doma normalno mi e 15min nie 45min se vrakavme,malku zabavno malku nervozno stasavme doma I Eve uste se druzime rasturame po Doma
Sin mi na 14 polni proodi i toa stabilno od togas nikako nem ni padnato ni nisto. Nemoj da se sekiras. A zosto da ne setate so kolicka. Eve sin mi sega na 2.5 god so svoite 18 i kusur kilca si uziva vo kolicka . Lele majki,koga ve citam vas kakvi belji pravat maleckite,koga sega vidov vo igroteka kakvi palavkovci ima,mislam deka zaludno se zalam od detevo moe. Znaci takvi rasturanja,kinenje,kacuvanje vo igracki kaj nas nema. Sorabotuva mnogu so mene,mi pomaga iako e seuste bebe mozam da kazam,eve i primerot so kolickata,si sedi ne se buni,vo market sam si turka kolicka i nitu ednas nema fakjano po raftovi i da zema gluposti,osven mastiki . Auuuu,crna jas,ke goram vo pekolot Rodendenot super pominat,dete iznaigano,samo sto igotekata e edna od najlosite vo gradot,preladno za deca,prenecisto so mnogu nesredeni i valkani igracki. Vazno dete zadovolno bese.
@LaDyDoLl лошо напишав за количката, преку летото можев да слезам со летната и со него по скали и да шетаме, а сега ми е дома зимската, на високо сме во зграда. Невозможна мисија, тешка е колку него.
@mariz а одкои пампреси се кутиите бидејки мене сите ми се во кеса што си се внатре..Или на големо зимаш па во кутии се
Ovaa bas e babylove od Dm Jumbo Babylove pakuvanje... da stane pretpazliv povekje se spremam kukjicka da mu napravam, od kartonski kutii...
Decki ajnpls itno odgovor. Okolu 3:30_ 4 i dadov daleron sega eve 8 saat pak ima 39. Mozam pak da dadam ili e rano. A ja tusirav pred spienje imase okolu 37. 1 saat pospa seg pak kacuva mnogu
Dadov i se javiv na doktorkata y meguvreme. Abe dzabe 2 deca koga e tt vo prasanje odma me faka panika neznam kaj poprvo da prasam