Добро вечер Јас полудев Беба не престанува да плаче по цели денови Ај некако истуркав 4-5 дена и денес веке пукнав Нити јаде,нити да си игра ништо неможам да и погодам,освен со млеко Што ли ке се прави вака Барем да знам што и е да можев да и помогнам
Мајки добро утро!јас сум сеуште во болница вчера се породив царски ,бебе тежи 2880 кг не ви лучи малку ?или првото декс 3400 кг беше незнам стварно
Zivo I zdravo da e golemo da rasti!!! Ne se sekiraj ne e bas malecko, sega ne e golemo bebe ama ke si porasne, mojata se rodi2850, eve sme na 5 polni meseci 6400. Jas ne sakam debelo bebe.
Фала мила затоа реков да прашам како мало многу ми се виде Xaxax fala mila intoa si vikam zdravi pravi najvazno ama mi bese neobicno deka sinko 3400 ova ima razlika
@mariz скоро 9 ипол сме,запчиња немаме а и не гледам дека ке излезат Обелено и е небцето долу ама друго ништо,нити натечено нити црвено За грчеви незнам јадењето и е како и вообичаено немам давано ништо ново Добро утро и од мене Беба сношти заспа некако додека ноќта на рати ја спиевме Вчера незнам ни дали јадев,до ништо не ми беше,се надевам ке го пребродиме периодов со беба Ми идеше да избегам од дома Мм нервозен,јас нервозна незнаевме веке што да правиме Колку е тешко да си сам,да нема кој 5 мин да ти го земе детето.... Али јбг ке издржиме
Нека е живо и здраво големо да расте и само среќа и радост да ви носи, момче или девојче е? Мм е роден 4200, а золва ми 2700, он фатил еден ген, она друг ген.. он е висок сега 192, а золва ми е 160, мислам и помалку од 160.. но битно живи здрави се цел живот.. гени си се тоа не се секирај
Нека е живо и здраво бебулето! А ти немој безпотребно да се грижиш, бебиња се раѓаат и со 2 кг па нормално си растат и развиваат! Ако нешто те мачи прашај си таму во персоналот, ама биди сигурна дека бебе со 2880 не е толку мало бебнце! Бацки го бебулето и имај убаво денче!
Fala Tebe cestito ,neka e zivo i zdravo i srekja da go prati cel zivot.Inaku malata se rodi 2600,so 2400gr.izlegovme od bolnica.Ne e malo,samo da se zivi i zdravi
I jas znam deka na 6m. se javuva skok vo razvoj,ama se mislam deka nekade imam procitano deka i pokasno ima kaj nekoi bebinja. Inaku ako pak place odnesi ja na pedijatar,da ne nesto ja boli-stomace,uvo..).Neznam sto bi bilo drugo Uste ova-za uvo ako boli mislam da ja dopres na uvoto i ako e toa ke place mnogu(taka mi imat kazuvano). Se nadevam deka ke pomine brzo