Да, дефинитивно. Но и мнг тешко се следи тоа дали си трудна или не кога немаш циклус нели па паники се ствараат. Тест најсигурно.
Te sfakam @irena.1 ,ama kako sto kaza i @Sunshine_1979 ona si ja uspiva i sveki na vrata ona da ja uspielajas nekako premnogu licno sfakav na pocetokot i se osekav kako nedobra majka pa ajde drug podobro ke napravi.Jas i na majka mi i zameruvam ili na tatko mi za nivni komentari ama oni podaleku se,se gledame na 2 meseci pa ne e sekojdnevnoa znaat i po tel.da mi komentirat ama so niv se karam za toa Ke projde vreme ,ke se privikneme na se. A od druga strana pa i bez niv nemozeme.Jas znam deka site oni kazuvaat od iskustvo ama nekogas treba ostavat malku prostor....
Имаше мрсули вчера дури од плачки извади еден огромен . Ќе пробам сега да земам нешто за носе ама може и да е и тоа и тоа. Јас живејам во англија и тука воздухот е бааги влажен ние имаме апарат за сушење на воздухот дури инаку се е потопено..
Значи денот ми се расипа, волку тажна одамна не сум била!!! Сите да знаат дека сум трудна околу мене, а се прават дека не знаат!!! Некој од форумов да земе да каже и на свекрва ми и на сите, како не ви е жал и срам! Да прочита тој што пренел и криво да му биде што ми направи вака...
Истиот спреј како на азелеа го користам септо аква за деца,може да за бебенца е,моево е 2 + од почеток го користиме. На сабајле и навечер му е затнат и го чистам.
Очигледно не. Како може да е толку човек без душа и да и каже на свекрва ми пред јас да дознаам дека бебето е во матка. Бебето уште срценце нема, срам да и е на таа! Сами солзи ме течат, сакав изненадување да направам, но прво да сум сигурна дека се е во ред. А не некој видел позитивен тест и истрчал одма да и каже...
Со тие зборови ми рече, од Фемина форум, па нели сите сте таму зачленети? Викам сме, ама анонимни се, со тие што се знам се знам и на фејсбук и со некои и лично. Несака да ми каже кој е, ама ке дознаам...
Во никој случај не сме анонимни.Наши слики,слики од деца,слики што сме купиле,каде одиме на одмор,каде работиме...се кажуваме.Мн мн е лесно некој да ни открие идентитет
Не не, баш рече некоја и кажала, а несака сега да ја издаде бидејки изгледа ја знам, па ке дознаам дека ме шпионира тука цело време Јас не се кријам воопшто, да се криев немаше слики од дете да ставам, слики од мене имам ставено, слика на аватарот имам ставено. Ме повреди ова што некој нема друга работа и пренел на сите, па боље мене да ме праша да му потврдам дека сум, да ми честита па да му речам чекај тазе сум несакам сите да знаат, осееет осееет.
@mariz сигурно мислела дека имаш кажано дома, не оправдувам ама немој да плачеш и да се нервираш сега. А за анонимни одамна не сме, и мене ме познале многу пати, после ставени слики завршува анонимноста, плус на фб се имаме сите.
Која е таа што ја знам, одма да се јави, полесно ке помине така свекрва ми ке ја убедам, ке ми каже кога тогаш
@mariz Најппвин смири се, потруди се да не се нервираш зашо не е во твоја полза и во полза на плодот во тебе. Секако дека ќе се нервираш, тоа е твоја лична работа, твој момент од животот кој имаш право ти да го споделиш тогаш кога ќе си спремна на тоа. Ама, секогаш биди подготвена на тоа што си го веќе некаде јавно рекла дека има шасни да го дознае било кој. Форумот е анонимен за тие што сакаме да останеме анонимни... искено ти баш и не си нешто анонимна. Ти ја сподели веста овде со нас, не размисли дека не се сите со осет и на многумина не им е гајле дали би те повредило или не издавањето на твојата тајна. Тоа не му дава право никому да ја сподели твојата убава вест наместо тебе, мислам крајно нечовечно, и ете од мене Срам да и е на таа која ја споделила веста пред тебе. Затоа искрено многу не се откивам овде на форумот, дури и се прикривам... Знам моја другарка која го чита па и знае дека јас сум Снегулката, ама по цена на ништо нема да ми напакости. Ете тебе ти напакостила некоја, и уште еднаш - СРАМ да и е, многу е простачко ова шпионирање па баш за толку интимни и толку семејни работи.
Јас одамна не сум ич анонимна.. имам едно 20+ феминки во пријатели на фб. Мене ме повреди ова што некој нема друга работа, видел имам една бледа цртка на фемина и земал одма пренел на свекрва ми.
Nemoj na suvo, samo ke go macis. Stavaj fizioloski rastvor, pocekaj da se razvodnat malku i potoa vleci so aspiratorot. Jas taka pravev sekoj den, kako del od obvrskite mi bese a i podobro si disese. Nas vozrasnite ni smeta koga imame nesto vo nosot, ne pa na bebe! Jas denes bev da pravam pap test. Mi stigna pismo doma (bezplatno) koj saka da se proveri. Edvaj najdov koj da mi go pricuva sinko ama za sreka se snajdov. Koga si dojdov, dodeka spremav jadenje napraviv i blago, sinko spie jas do nego si odmaram. Vremeto i tuka tmurno, vo sekoj moment da kapne, nema kraj na zimata.
Ајде мајка јави се, пиши на фејсбук, кажи ми тука.. да не се разбереме погрешно, може ако ми пишеш ке се оправдаш, може погрешно јас ја сфатив цела ситуација, патем и честитај ми. Свекрва ми ми рече од Фемина, Мајчински муабети дека прочитала таа што и пренела, она не ни знае што е како функционира форумот Не е во ред некој да те знае лично, а тука да се крие. Морам вака извинете што темава ја направив лом денес, се смирив малку