Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    Да, дефинитивно. Но и мнг тешко се следи тоа дали си трудна или не кога немаш циклус нели па паники се ствараат. Тест најсигурно.

На pepapa и Mari* им се допаѓа ова.
  2. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.878
    Допаѓања:
    142.149
    Te sfakam @irena.1 ,ama kako sto kaza i @Sunshine_1979 ona si ja uspiva i sveki na vrata ona da ja uspiela:(jas nekako premnogu licno sfakav na pocetokot i se osekav kako nedobra majka pa ajde drug podobro ke napravi.Jas i na majka mi i zameruvam ili na tatko mi za nivni komentari ama oni podaleku se,se gledame na 2 meseci pa ne e sekojdnevno:)a znaat i po tel.da mi komentirat ama so niv se karam za toa :^)Ke projde vreme ,ke se privikneme na se.
    A od druga strana pa i bez niv nemozeme.Jas znam deka site oni kazuvaat od iskustvo ama nekogas treba ostavat malku prostor....

На Sunshine_1979, Eli23, ♡BuBaLe♡ и 4 други им се допаѓа ова.
  3. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.135
    Допаѓања:
    221.468
    Имаше мрсули вчера дури од плачки извади еден огромен :).
    Ќе пробам сега да земам нешто за носе ама може и да е и тоа и тоа.
    Јас живејам во англија и тука воздухот е бааги влажен ние имаме апарат за сушење на воздухот дури инаку се е потопено..

На Kaetana и azelea им се допаѓа ова.
  4. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.645
    Допаѓања:
    76.906
    Значи денот ми се расипа, волку тажна одамна не сум била!!! Сите да знаат дека сум трудна околу мене, а се прават дека не знаат!!! Некој од форумов да земе да каже и на свекрва ми и на сите, како не ви е жал и срам! Да прочита тој што пренел и криво да му биде што ми направи вака...

На ♡BuBaLe♡, Верче4, Kitten и 6 други им се допаѓа ова.
  5. muchacha_a

muchacha_a Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    1.236
    Допаѓања:
    14.580
    Истиот спреј како на азелеа го користам септо аква за деца,може да за бебенца е,моево е 2 + од почеток го користиме. На сабајле и навечер му е затнат и го чистам.

На vitamina и azelea им се допаѓа ова.
  6. Mari*

Mari* Форумски идол

Се зачлени на:
    8 април 2016
    Пораки:
    3.728
    Допаѓања:
    45.620
    Значи ни овде не сме сигурни :doh:

7. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.645
    Допаѓања:
    76.906
    Очигледно не. Како може да е толку човек без душа и да и каже на свекрва ми пред јас да дознаам дека бебето е во матка. Бебето уште срценце нема, срам да и е на таа! Сами солзи ме течат, сакав изненадување да направам, но прво да сум сигурна дека се е во ред. А не некој видел позитивен тест и истрчал одма да и каже...

На Sunshine_1979, Lorins, Kaetana и 5 други им се допаѓа ова.
  8. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Де бре...зар овде некоја комуницира со свекрвати:?:Да не дознала од друго место...?

На ♡BuBaLe♡ му/ѝ се допаѓа ова.
  9. azelea

azelea Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    3.631
    Допаѓања:
    15.757
    Боже сачувај,свашта :(:hug:

На Kaetana и Mari* им се допаѓа ова.
  10. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.645
    Допаѓања:
    76.906
    Со тие зборови ми рече, од Фемина форум, па нели сите сте таму зачленети? Викам сме, ама анонимни се, со тие што се знам се знам и на фејсбук и со некои и лично. Несака да ми каже кој е, ама ке дознаам...

11. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Епа штом така,сигурно ќе откриеш која е.Навистина без врска...
    П.С.Јас не сум,не ја знам свекрвати:|;)

На ♡BuBaLe♡, Kaetana, danichap и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Rabbit

Rabbit Форумски идол

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    2.263
    Допаѓања:
    46.222
    @mariz да не си го оставила отворен форумов на компјутер па скришум сама да прочитала свекрвати?

На ♡BuBaLe♡ му/ѝ се допаѓа ова.
  13. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.999
    Допаѓања:
    327.877
    Во никој случај не сме анонимни.Наши слики,слики од деца,слики што сме купиле,каде одиме на одмор,каде работиме...се кажуваме.Мн мн е лесно некој да ни открие идентитет

На Lorins, ♡BuBaLe♡, Lolipop23 и 7 други им се допаѓа ова.
  14. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.645
    Допаѓања:
    76.906
    Не не, баш рече некоја и кажала, а несака сега да ја издаде бидејки изгледа ја знам, па ке дознаам дека ме шпионира тука цело време :)
    Јас не се кријам воопшто, да се криев немаше слики од дете да ставам, слики од мене имам ставено, слика на аватарот имам ставено. Ме повреди ова што некој нема друга работа и пренел на сите, па боље мене да ме праша да му потврдам дека сум, да ми честита па да му речам чекај тазе сум несакам сите да знаат, осееет осееет.

На Lorins, Saraa, ♡BuBaLe♡ и 3 други им се допаѓа ова.
  15. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.524
    Допаѓања:
    38.738
    @mariz :hug: сигурно мислела дека имаш кажано дома, не оправдувам ама немој да плачеш и да се нервираш сега.
    А за анонимни одамна не сме, и мене ме познале многу пати, после ставени слики завршува анонимноста, плус на фб се имаме сите.

На ♡BuBaLe♡, Kaetana, danichap и 3 други им се допаѓа ова.
  16. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.645
    Допаѓања:
    76.906
    Која е таа што ја знам, одма да се јави, полесно ке помине така :D свекрва ми ке ја убедам, ке ми каже кога тогаш :D

На ♡BuBaLe♡, Kaetana, TutiFuti и 2 други им се допаѓа ова.
  17. snegulkata

snegulkata Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    2.871
    Допаѓања:
    28.562
    @mariz Најппвин смири се, потруди се да не се нервираш зашо не е во твоја полза и во полза на плодот во тебе. Секако дека ќе се нервираш, тоа е твоја лична работа, твој момент од животот кој имаш право ти да го споделиш тогаш кога ќе си спремна на тоа. Ама, секогаш биди подготвена на тоа што си го веќе некаде јавно рекла дека има шасни да го дознае било кој. Форумот е анонимен за тие што сакаме да останеме анонимни... искено ти баш и не си нешто анонимна. Ти ја сподели веста овде со нас, не размисли дека не се сите со осет и на многумина не им е гајле дали би те повредило или не издавањето на твојата тајна. Тоа не му дава право никому да ја сподели твојата убава вест наместо тебе, мислам крајно нечовечно, и ете од мене Срам да и е на таа која ја споделила веста пред тебе.
    Затоа искрено многу не се откивам овде на форумот, дури и се прикривам... Знам моја другарка која го чита па и знае дека јас сум Снегулката, ама по цена на ништо нема да ми напакости.
    Ете тебе ти напакостила некоја, и уште еднаш - СРАМ да и е, многу е простачко ова шпионирање па баш за толку интимни и толку семејни работи.

На Sunshine_1979, Lorins, ♡BuBaLe♡ и 14 други им се допаѓа ова.
  18. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.645
    Допаѓања:
    76.906
    Јас одамна не сум ич анонимна.. имам едно 20+ феминки во пријатели на фб. Мене ме повреди ова што некој нема друга работа, видел имам една бледа цртка на фемина и земал одма пренел на свекрва ми.

На ♡BuBaLe♡, Kaetana, azelea и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Monella

Monella Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2013
    Пораки:
    2.086
    Допаѓања:
    31.967
    Nemoj na suvo, samo ke go macis.
    Stavaj fizioloski rastvor, pocekaj da se razvodnat malku i potoa vleci so aspiratorot.
    Jas taka pravev sekoj den, kako del od obvrskite mi bese a i podobro si disese.
    Nas vozrasnite ni smeta koga imame nesto vo nosot, ne pa na bebe!

Jas denes bev da pravam pap test.
    Mi stigna pismo doma (bezplatno) koj saka da se proveri.
    Edvaj najdov koj da mi go pricuva sinko ama za sreka se snajdov.
    Koga si dojdov, dodeka spremav jadenje napraviv i blago, sinko spie jas do nego si odmaram.
    Vremeto i tuka tmurno, vo sekoj moment da kapne, nema kraj na zimata.

На alana, Kaetana, Mari* и 2 други им се допаѓа ова.
  20. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.645
    Допаѓања:
    76.906
    Ајде мајка јави се, пиши на фејсбук, кажи ми тука.. да не се разбереме погрешно, може ако ми пишеш ке се оправдаш, може погрешно јас ја сфатив цела ситуација, патем и честитај ми. Свекрва ми ми рече од Фемина, Мајчински муабети дека прочитала таа што и пренела, она не ни знае што е како функционира форумот :) Не е во ред некој да те знае лично, а тука да се крие. Морам вака извинете што темава ја направив лом денес, се смирив малку :)

На ♡BuBaLe♡, Kaetana, muchacha_a и 3 други им се допаѓа ова.