Пишувaм, пa бришaм. Дa имaм мoќ, дa мoже дa ме слушне Гoспoд, би гo мoлелa сaмo зa еднo. Никoгaш мaјкa дa не испрaти дете. @kallias прими сoчувствo. Акo бoлкaтa се дели, јa делиме сo тебе
Грутка имам во градите уште откако разбрав....Твојата болка е и наша. Бескрајно сочуство до тебе мила @kallias
@kallias не можам ни да замислам како се чувствуваш, солзи сами течат само кога ќе се прочита дека едно прекрасно кукличе не напуштило.... Мое сочувство... Ниеден збор не е доволно голем со кој би можеле да оттргнеме дел од болката, само може да те
@kallias премногу ми е жал, те гушкам најсилно од ко научив во мислите сте ми и не можам да се помирам..Тука сме сите за тебе.
Zalno, mnooooogu zalno... Pishuvam i solzi mi tecat, bidi silna, drzi se... Ne mozam ni da zamislam kako ti e... Zborovi za uteha nema, ne postoi nesto sto bi te uteshilo... Neka ppciva vo mir... Cuvaj go sinceto Mnogu si surov zivote, mnogu
Драга @kallias соочувство до тебе и до твоето семејство.Сеуште сум во шок од денот кога прочитав.Мн мн ми е жал,биди јака за себе си и за другото ангелче до тебе,му требаш и нему сега мн
Ах бе неправдо од живот... Суровост на тони... Цвет не се кине.. Тој треба да се негува, да расте... Душата ќе пати, секогаш ќе биде таму тоа мало ангелче.. Биди силна за синчето.. Господ да ви даде сила.. Ни става тој товар, онолку колку што можеме да издржиме.. Ти си храбра и силна @kallias..
@kallias неможев да им поверувам на очите кога прочитав. Прими сочувство...Некогаш Бог не ми е јасен со неговите дела, зарем треба да одвои мајка и чедо по тој ред, нели обратно треба да е....
Кратко сум на форумов, исто ко да ве познавам... Не знам како ти е, никој не знае... Знам дека и мене како мајка ме боли, ја делам твојата болка. Ако има Бог, нека не посегнува веќе по најмилите, најневините, најмалечки души... Тие допрва требало да се радуваат. Тешко е премногу да се поверува, солзи навираат сами, зборовите се излишни. Сочувство @kallias...
@kallias мила нема зборови кои би ти ја намалиле болката но биди силна. Господ те благословил со уште едно ангелче на кое сега си му потребна. Сочуство до целата фамилија и тука сме во секое време за тебе.
@kallias duso, licno ne te poznavam primi socuvstvo, nema zborovi za uteha, bidi silna, bidete silni I ti I tvoeto semejstvo.
@kallias не можам да замислам како се чувствуваш,и нема збор со кој би можела да те утешам... Нека си најде место во рајот, а тебе Господ да ти даде сила да издржиш... Сочувство до целата фамилија, споменувајте ја секој ден,така ќе живее
Не те познавав лично калиас ама веста ми го скрши срцето, ни камен нема да издржи да не заплаче. Најдлабоко сочуство. Биди храбра и силна за синчето.
Кратко сум и јас на форумов, но некако ми станавте секојдневие...Твојата болка силно ме погодува.. Никој родител не би требало да е во ситуација да искуси ваков тип на болка..Таа болка нема никогаш да помине, единствено што можам да кажам е биди силна заради синчето..Сочувство @kallias...
Тука сум од вчера на форумов но сепак се растревожив кога прочитав за оваа вест и силно го гушнав синми. Калиас незнам како ти е,но биди силна ако можеш,исплачи се колку ти се плаче не криј ни трошка од тежината во себе,и ако е возможно биди секогаш опкружена со луѓе кои ќе ти дадат поддршка. Искрено сочувство од мене,нека почива во мир ангелчето мало
primi socuvstvo, bidi silna za sinceto.Nemoze nisto i nikoj da te utesi, ama izdrzi za sinceto tvoe. Gospod da ve cuva.
Поголема болка од оваа нема... Аман боже, направи никој повеќе да не ја осети!! Бидете силни, малото ангелче ќе биде секогаш со вас.
@kallias, искрено сочувство. Немам зборови за утеха, биди силна за другото дете. Малата принцеза ќе ве чува од горе... Животе, навистина си суров!