Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. mona22

mona22 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    686
    Допаѓања:
    1.860
    Зошто господе ги земаш најмалите па зарем тие треба таму да бидат кај тебе...... биди силна за синчето , а малата принцеза ке биде со вас. Искрено сочувство @kallias

2. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.726
    Допаѓања:
    38.459
    @kallias, сочувство за загубата. Не ми се веруваше кога прочитав.

Одамна ме немаше во темава. Од премногу обврски немав време да пишувам. Конечно уште еден продолжен викенд. Денес ќе правам генералка, а утре ќе се спремам за свадба. Ќе одиме без деца. Барем ќе можам да се изнаиграм. Ќе носам тенка туника со цветен дезен, црни хулахопки (80 den.) и црни чевли со потпетица. Фризура нема да правам. Ќе ја испеглам косата. Не ми се даваат пари за фризури. Баш сум малер. Пред свадбава мораше да настинам. Носот ми е затнат. Ставам капки, ама џабе. Не знам што ќе правам утре. Децава ќе седат кај дедо им. За 1-ви Мај ќе бидеме дома. Најавуваат дека ќе врне.

Одам да си правам кафе. Кој е ЗА, нека доаѓа. Ми фали друштво.

3. BirMelek

BirMelek Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2013
    Пораки:
    2.673
    Допаѓања:
    14.780
    Уште од утрово кога прочитав, јас сум во вистински шок. Бесна сум на неправдите во животот. Зошто најмилите, најневините?
    @kallias ти си дел од ова огромно виртуелно семејство и сите најискрено од срце жалиме за твојата загуба. Неверојатно е како не се познаваме лично, а вистински од срце плачеме. Се би дала за некако малце да ти помогнам, но утеха и помош нема. Само да знаеш дека кога ти треба било каква поддршка имаш каде да се обратиш. Ти испраќам прегратка и нашите молитви се насочени за твое трпение овој ден:hug: Не си сама, ја делиме огромната болка. Господ да ти даде трпение и сила :hug:

На M&M му/ѝ се допаѓа ова.
  4. H&J

H&J Популарен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    1.337
    @kallias Прими сочувство, премногу болно и жално за еден мал штотуку почнат живот биди јака и храбра за синчето, а тоа мало ангелче ке си го најде местото во рајот таму и припагаат такви невини душички ;(:(:(

5. Arien

Arien Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2014
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    476
    @kallias ;(;( :hug::hug::hug:
    Majka nemam zborovi, dusava me boli kako za svoe najmilo. Edinstvena uteha e tvoeto since :angel: da izdrzis vo ovie teski momenti i da najdes sila i svetla tocka za ponatamu vo zivotot. Site sme so mislite so tebe i tvojata familija :hug::hug:. Nemam zborovi so koi bi ja ublazila tvojata bolka ;( . :hug::hug::hug::hug::hug::hug:

6. azelea

azelea Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    3.636
    Допаѓања:
    15.784
    @kallias искрено сочувство мила;(;(
    Читам и неможам да поверувам,цела се стресов,готово мозокот не ми функционира.
    Зошто,зошто???;(.Да не даде Бог на никој;(

7. snegulkata

snegulkata Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    2.872
    Допаѓања:
    28.580
    @kallias Прими сочувство мила, душава ме заболе кога прочитав. Не знам кои зборови да ги пишам за да ти кажам колку ми е жал, колку сум лута на Бог кога вака неправилно одзема еден млад детски живот. Не сум во тек што точно се случувало, ама ова голем шок ми дојде, искрено се чувствувам разочарено, очите ми се полни солзи... искрено жалам за загубата.
    Те гушкам, издржи мајка! :hug:

8. Lorins

Lorins Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2015
    Пораки:
    745
    Допаѓања:
    3.710
    Сочуство @kallias
    Уште не ми се верува... Зошто таа невина душа... ;( ;( ;( ;( не можам да ги запрам солзиве цел ден...
    Само од некаде да ти дојди сила за другото душиче, му требаш :hug:

9. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.214
    Допаѓања:
    10.130
    Сочуство @kallias, нема поголема болка, биди силна за синчето. Нека почива во мир малата принцеза

10. Miss.Sweet

Miss.Sweet Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2011
    Пораки:
    1.002
    Допаѓања:
    4.538
    @kallias мила искрено сочувство ;( Биди силна и надмини го лошиов период. Ти пишувам и солзи ми течат :hug: Душа мала мила ;( Издржи ради синко :hug:

11. Mari-Ja

Mari-Ja Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2016
    Пораки:
    1.518
    Допаѓања:
    15.090
    @kallias ne znam sto ostana ne receno, za jas da go napisam... ogromen shok...
    Primi socuvstvo majcicke. Nikomu da ne se sluci dete svoe da isprakja! Bog neka ti dade sila! Bidi hrabra, imas uste edno dusice koe ceka na tebe. :hug::hug::hug:

12. simona_baby

simona_baby Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.638
    Допаѓања:
    17.634
    @kallias Бог да ја прости оваква судбина ни на душман да не му посакаш зошто Боже...

13. alana

alana Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2013
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    3.338
    @kallias прими длабоко сочувство...читам и не можам да поверувам. Што и да пишам премалку ќе биде...гушкај ги најблиските, во моментов тие ти се најголемата утеха.... за жал некои болки ни времето не ги лечи...мораме да научиме да живееме со нив...ах животе, знаеш да бидеш многу суров. Нека почива во мир малата принцезичка ;(.

На ♡BuBaLe♡ му/ѝ се допаѓа ова.
  14. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
    Морам да ви кажам едно ОГРОМНО благодарам на сите вас кои одвоивте време да сочуствувате со мојата болка која никој и никогаш ама на никој не би посакала да ја осети, проклето боли аххх животее неправеден, ах ах ах аххх.... ;(;(;(;(
    Денес стигнаа резултатите од крв на кои им требаше 48 часа да излезат и за жал не ги дочека мојата принцеза.....
    Утврден е позитивен наод од грип тип Б, кој е преносителен и бидејќи нема од кој друг освен од братчето нејзино да прифатила, а не сме сигурни дали и тој е носител на тој вирус, за превентива ми рекоа докторите да му дадам одма терапија на синчето бидејќи пред некое време и тој беше со висока температура, растечено носе, кашлање, омалаксаност......и одма ги зедов и почнавме од денес.
    Куклата моја исто така некое извесно време имаше исто така такви симптоми, но немаше Т и освен за настинка ни на крај памет не би ми паднало дека би можело да е нешто сериозно, а можеби и не е од тој вирус точно нејзината загуба, секако дека ги чекаме резултатите и од обдукција, но, се шокирав кога ми кажаа дека ако навреме не се третира може за жал да заврши трагично нечиј живот...
    Сега да би можела да го вратам времето назад, уште одма би сменила толку работи ах да би можела само.....ама ете понекогаш не сме ни малку свесни колку бргу може да дојде лошото ;(
    Пишувам овде да ви кажам и вам да ги испитувате навреме своите дечиња, јас ни на крај памет не би ми паднало да им испитам ете дали се носители на некој вирус, грип итн.
    Значи ако вашите дечиња креваат често висока температура пропратена со кивање, растечен нос, кашлање, болки во зглобовите, ве молам немој да го оставате тоа така туку одма преземајте нешто. Денес и јас не знам на колку мои блиски пријателки им се јавив да им кажам да имаат во предвид, знаејќи ја мојата ситуација....
    Тоа би сакала да ви соопштам и ете да ви дадам еден совет иако не ве познавам сепак не сакам нечии животи да гаснат поради грешки на докторите....

На Trxmx, kuc, Верче4 и 36 други им се допаѓа ова.
  15. Sunshine_1979

Sunshine_1979 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2015
    Пораки:
    1.351
    Допаѓања:
    11.929
    @kallias , мила жено, немам зборови за утеха оти знам дека утеха нема! Прими најискрено сочувство и издржи за синчето!
    Те гушкам...
    Господе, зошто ги земаш најмилите...можеби навистина ги бираш најдобрите за ангели во твојата свита...но не си праведен Господе, чедото треба да остари, фиданката да разлиста, корени да пушти, семејство да створи, стара мајка да испрати а не црна земја да го покрива...

На Annath, simonka93, Kitten и 2 други им се допаѓа ова.
  16. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
    image-0-02-05-1ae5b470dca2716d21930b7bc1602575e30e1e87f5664b5603985d5a743ff73e-V.jpg Офф жени мои мили, толку е неправеден Бог што искрено за миг кога ја изгубив мојата нај убава кукличка, помислив дали и воопшто постои Бог?? Зошто ги зема невините души, зошто не оди по ред? Зошто? Зошто? Зошто?
    Не знам ни јас колку пати си го поставив ова прашање на кое никогаш нема да добијам одговор....
    Тешко е, премногу тешко, болиииииии неизмерно многу болиии ;(;(;(

На kuc, galapce, Kaetana и 14 други им се допаѓа ова.
  17. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    106.319
    @kallias жено карпо!!!
    Тука сме верувај со тебе во мислите постојано и ти упатуваме позитивни мисли и молитви да имаш сила...
    Скршени сме сите :(
    И во овие најтешки мигови, во мисли ти се останатите дечиња и не советуваш...
    Нема збор за утеха....
    Те гушкаме сите и скршени сме драга наша мамичке....
    :hug::hug::hug::hug::hug:
    :u::u::u::u::u:

На Saraa, simonka93, Kitten и 3 други им се допаѓа ова.
  18. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    @kallias
    Времетo не мoжеш дa гo врaтиш, нo вo еднo мoрaш дa верувaш и никoгaш дa не се oсудувaш. Ти кaкo мaјкa си прaвелa се штo требaлo дa се нaпрaви.
    Ние сме сите тукa сведoци зa твoјaтa грижa зa децaтa.

На Bozica1980, Annath, simonka93 и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Sunshine_1979

Sunshine_1979 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2015
    Пораки:
    1.351
    Допаѓања:
    11.929
    :hug::hug::hug: ;(;(;(;(:hug::hug::hug: ... како да ти понудам утеха, нема зборови!!!!;(;(;( издржи и биди храбра за синчето...направете ги сите потребни испитувања, терапија, сѐ што треба...гушни го од нас:hug::hug::hug:

На Monella и ♡BuBaLe♡ им се допаѓа ова.
  20. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
    Таа беше мојата најголема љубов, мојот идол, мојата среќа, имавме неверојатна конекција јас и таа, бевме премногу поврзани, премногу, сите се чудеа колку многу е залепена и поврзана само со мене, со никој друг, со никој.......ја доев уште........и ќе продолжев....ама не било пишано......на кој да го дадам ова мое млеко сега??? Аххх среќо моја ахх љубов моја нај голема зошто ме напушти? Зошто ми создаде болка да ј image-0-02-04-5ef1f0f24d5209de3ee3cd9c1332b43f814f9b63d19f0e68b4b2da724b8c7a4a-V.jpg а носам цел живот? ;(;(;(;(;(

На galapce, kelebeim***, Saraa и 7 други им се допаѓа ова.