Zdravo majki ve citam postojano ama, a fatam da pisuvam se nesto izleguva da moram da prekinam. Rasteme, uzivame, se smeeme i gugame. Iskrena blagodarnost do @Kaetana za ogroooomnata poddrska i sovetite koi mi gi dade vo pogled na doenjeto, za sega da uzivame! Recisi sekoe doenje na nejze mi teknuva Bebe raste, preku den edvaj da prespie, si znae od malo deka nokj e za spienje, ama zatoa majka ne ja prasuvajte kako izdrzuva haha. Kukjava se vikav kje prozbori od sto e za sreduvanje, sega niti vikam niti gledam. Odmaram i uzivam so bebus. Toa e majki, nisto novo i posebno kaj nas. Ubav den na site
Поздрав мајки! Нешто во задно време не стигам да ве прочитам, но на сите болни дечиња што побрзо да им поминува! @augustd голема поддршка до тебе мајка Како што е редот да ве почастам... Ваква беше тортата арно ама уште не ми пратиле оригинал слики. Вчера наполнивме три години (она кажува дека има 5 ) и сеа сме многу големи
Среќен нека и е роденденот Китен, жива, здрава, весела да биде секогаш. Хелоу од мене. Малово кубури цел ден со т докај 37. Сега качи 38 ја туширав цица ќе спие. Се надевам само на волку да остане. Инаку си игра весела е ама по очињата и се гледа дека не е баш најдобра. Не можев да видам да не и пробиваат и 5ки. Мм денес па најде да глави на работа уште го нема. Големиов прават горе доле со едно комшиче, досадно им е уште прв ден на распуст. Ех како не бев дете сега да му се радував на распустов. 3м никакви обврски и грижи, уште да знаат коку се среќни
Добро утро мајки, како сте? Пред да го разбудам малово да ве поздравам само. Како расте детево се поинатливо станува значи несака ни во количка да седи ни па во седиште во кола. Е сега за количката ајде ама во седиште во кола мора да седи, не знам што му стана одеднаш, вришти мислиш кузнае што му е исто ако нешто не му е по кејф плаче па и фрла работи, од каде толку мало дете толку бес не знам. Што правите во такви ситуации? Вчера во парк се фати за една работа и го тргнав и кога врисна....и ајде го тргнав некако ама многу незгодно, и сега не знам дали со тоа што го тргам ќе научи дека неможе се да добие или пак џабе се трудам Тоа е мајки, одам да го будам, имајте убав ден.
Добро утро! Бебац нана, сабајле го разбудив рано за на контрола, арен е вика докторот, да го продолжи антибиотикот ем да е покриен од мојата настинка ем да си го доврши. А многу лошо го пие, се дере на цел глас, го плука, не го сака, ама мора и тоа е. Го разбирам, многу е одвратен, горчлив и многу леплив, ама па мајко му тоа е. Не знам дали е од антибиотикот ама многу е плачлив, тешко спие навечер се врти превртува, кенка, докторот вика не бе не е од антибиотикот ама не ме убеди. Ајде ќе помине, ќе ми се врати милото мајкино детенце каков што си беше умен. Не знам за вас ама мене времево на нерви ми оди, никогаш не памтам ваков Јуни, да се тунтаме по долги и да носиме чорапи, маица уште немам соблечено. Детено облечи соблечи му правам уште. Ужас. Епа затоа сите болни, нормално е. Сакам лето бре, да се туширам три пати на ден од што ќе биде жешко, да се ладиме со ледена лимунада, да јадеме сладолед на тераса и да пиеме фрапе до многу мраз. Сакам летооооо.... Си кажав маките, сеа да спремам ужинки, ручеци, доручеци, за секого по ред.
@Kitten Среќен роденден на малата,да е жива и здрава @M&M Колкава е твојата?Ние само една петка имаме(ѕирка само едното ќоше)А лошо поминуваме,се таму и се прстите и нервозна е многу.На сите запчиња ми качуваше тт минимално... Добро утро Малата на градинка,јас чекам другарка со нејзиното бебе да дојдат на утринско кафе. Комшивката што го пиевме кафето секој ден по 2,3 пати заедно не доаѓа повеќе од кога ја направив лом.Дома ке ми идиш а на работа ке ме оговараш(заедно и работиме).Такви личности не ми требат во животот,сега нека се врти на другата страна кога ке се сретнеме во лифт! Имам јас доволно пријателки и другарки Пред некој ден пишав дека веќе нема да ја возам малата во количка која ни е употребена максимум 10 пати. Отидовме пешки до град,прилично далеко живеам од центарот.Не сака раче да ми даде,трчаше цел пат,седеше на земја си играше во песокотЈас мислам на маратон бев. Во бутици влегува,во аптеки,секаде ја има.Сакаше пица,ајде купив,таман да апне не сакала Сакаше сок,па вода,па сладолед...Ништо не изеде,се јас јадев.Пукнав од нервоза а она 10 пати плачеше.Ништо неможам да и погодам.Ах тантруми Враќањето назад беше хорор,дека и се спиеше ме тераше да ја дигам цел пат и да и ја чешам ногата *Постот го пишувам од 8 наутро,дојде другарками испивме кафето и сега на ред нозе во вис...И јас заслужувам малку одмор Убав ден мамички
Здраво и од мене. И мене мме нервира времево, еден ден пекол, друг ладно. Имам воспалено грло и уво, ексик веќе а не можам дасе напијам ништо заради доењево. На бебево носето му течи кај не ќему течи де се поти де голо. Станата од 6 и пол, бебе преспива, доручек се вари, големото дете спие одмара, а јас веќе уморна а нема ни 12. Тоа е живот...
Хелоууу мајки Ние и денес во 5 станавме,се надевам период е и брзо ке помине Ја однесов кере во градинка и бев крв да ми земат Дури одев до автобуската на една од станиците еден дедо се онесвести се вознемирив многу,незнам како стигнав до автобусот Уште чувствувам немир,вистина жално Јас ке пробам да преспијам еден час,за никаде сум @Kitten голема да расте,среќен да и е роденденот
Jas mislam deka nikogas poveke nema da ima takvo leto kakvo sto go pamtime dodeka nie rastevme.Evidentno e deka od 2010/2011navamu klimata i te kako e izmeneta.Znaeme zosto neli?
За бешиката имам утре попладне термин,дури не ми се оди Незнам колку антибиотици имам примено како сум останата бремена
Убав ден и од нас. Јас и синко во двор,под сенка уживаме,имаме неколку липи пред порта,период на цветање им е,шират преубав мирис,цел двор мириса на убавини. И на мали нос му тече,само се молам тт да не ми крене. Што да очекуваме друго,околу се по некое дете болно,времево променливо.... И јас не го сакам вакво променливо,сакам жештини,да се ладиме со лубеници,со сладолед,под сенки да уживаме,да се потиме,ова веќе ја претера,па и ветеров секое попладне е капак. Толку имав време,да ве поздравам уште. @Kitten Голема да расте керќичката,најсреќен роденден,а тортата многу ми се допадна.
Леле абе кај видовте ладно време бе жени, долги не носам веќе цел месец, а не сум во менопауза, рано ми е Долна маица и јас и ќерка ми фрливме одамна, во градинка ја носам во сандали, не сака да чуе за чорапи и патики. И мојава многу ќенка по дома, ништо не и е по ќеиф, а како што ве читам повеќето со сличен проблем да си знаете дека дефинитивно е од топлото! Сабајле и јас откако ја однесов во градинка бев да проверам крв, па фатив бус за накај центар, канта бус без клима ама полн со гратис пензионери и тоа уште од втора станица Барав ф'стан за на регистрацијата од брат ми, и ништо не ми се допаѓа! Дезени ала спавачи, материјали грозни, трико и дебели синтетики Благодарам на честитките, да сте живи, здрави и весели!
Navecer za banjane nie greenje pustame kolku da smlaci...wtf a juni e. Ama preku den toplo po kratki sme, ama sepak duva nekoe vetrence. Ali vo globala toplo e taman za po kratki. Odozdola na prepamki pa kratki.
Ovde pa temperaturni razliki shto da vi kazham.. vchera cel den pekol zheshko, vecherta izladi go iznesov sinko nadvor so jakna i zimna kapa.. eve go denes pak pekol Glava boli epten
Не пуштам греење ни за бањање ни за навечер.Прозорите ни се отворени скоро до 11 навечер во сите соби.Топло и спарно ич не трпиме