Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. Mi-Ma

Mi-Ma Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2016
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    1.127
    Lele @mariz sreka sto procitav :) Go spremam sinko i ideme kaj svekrva mi porano :D Fala ti za informacijava :*
    Inace go cekam sinko da stane da go nadojam i odam da mu kupam za krstevka pa ke stavam sliki da dadete komentar :lol:

На mariz му/ѝ се допаѓа ова.
  2. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.730
    Допаѓања:
    77.017
    Ajde ajde kje cekame nie :D
    Kje mora da se punat kofi, kada... Ne za dr za da pustame voda za vo wc...:rofl: srekja ne e nedela koga site 7 dusi sme doma, vaka utre od sabajle do 5 sme jas i sinko samo doma... a utre vecer na matura sme, kako kje odime nebanjati neznam :D

На mama89 и Mi-Ma им се допаѓа ова.
  3. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    od koja naselba si?

4. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.730
    Допаѓања:
    77.017
    Pisav pogore, Zelezara :D

На DigY му/ѝ се допаѓа ова.
  5. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    blizu sme :))

6. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.730
    Допаѓања:
    77.017
    Pa ti pisav ednas vo komentar deka si mi malku poznata. Moze sum te videla nekade :D Vo skrieno katce... :)

Последна измена: 31 мај 2016
    На DigY му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Mari*

Mari* Форумски идол

Се зачлени на:
    8 април 2016
    Пораки:
    3.730
    Допаѓања:
    45.637
    Mami denes bevme na kontrola I za ovoj eden mesec za 1kg sme poteski I 6cm povisoki :inlove: motorikata ni e super da se pofalam napreduvame super taka barem rece doktorot :D se nadevam ke prodolzime taka (fingers) imajte ubav den :*

На Asiana, mama89, Angel.Heart и 2 други им се допаѓа ова.
  8. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.036
    Допаѓања:
    154.248
    10m e golem veke za odmor. Nie ja nosevme vo januari na 4m vi biorovec. April bevme na 8m 1 nedela vo grcka a zdravje vo avgust pak. Sin mi na 3m go odnesovme prv pat vo ohrid a vo grcka na 4.5m. Ne sme imale.problem nikakov e sega deka vas ke vi bide macno da ne e ist odmor bez i so dete, a tek so dve ☺. Lefkada definitivno ne e za so mali deca i nie nekade planirame na pocetok na kracive zdravje.
    Inaku pak da se pozalam mn mi e tesko sto ne si gi gledam decava sega ic. Denes se pribrav vo 5 malovo mn malku spielo i eve moram da ja legnuvam. Probav malku da ja zaspijam koga cicase okolu 5 ama vajda od radost sto si dojdov ne zaspa. Sirota kojznae i nea kolku i e se cudno i razlicno. Kolku tolku imavme nekoj red sega se i e izmesano dodeka si fatat red so zenava. I mi se fatija 2 saati samo da ja vidam asalno. A za golemono da ne zborime . Uf moze sum vi pateticna ama mi e tesko.mnogu sto ne sum doma. Eve ja zaspa dusice od sto bese premorena so kenkanje i placenje zaspa.

На tina-63 и Angel.Heart им се допаѓа ова.
  9. irena.1

irena.1 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    4.365
    Допаѓања:
    21.351
    Здраво друштво. Еве ние на матура. Жити матура, синко цицаше и заспа, па јас морам да седам до него да не падне. Си седам така во друга соба, си чепкам на моб. и ги слушам како галамат гостите, битно ми се брои на матура сум била.:D ама тоа значело да си мама.

На Kitten, Sweetheart87, Miss.Sweet и 9 други им се допаѓа ова.
  10. ece1279

ece1279 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2013
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    16
    Извинете знам дека не е за тука ама хитно ми е,
    може ли некоја тазе мајка од општина Гази Баба да ми пише се работи за еднократна помош за новороденче ве молам хитно ми е:)

11. fairy88

fairy88 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    1.646
    Допаѓања:
    8.386
    Здраво од мене:yawn:
    седам со ѕверчето заспано во моите раци.Денеска си се изнашетав(hollest),мали беше умен и не правеше многу проблеми на мама.Туку сега не се шминкам како порано,фаворизирам природен изглед...минеш тука таму со креончето малку римел и готово спремна за излегување:wasntme:
    Забот да ве известам боли,ама битно намали болката ептен.Па, затоа мама се удала на ждерење,изедов цел бургер со салата и две вафли со вишни:$ Само да знаете ич немам чувство на вина,пак слабеам...а, количински јадам како мм(facepalm).
    Ми се спие,отиов јас...да апнам пак, па да си легнам не ме држи јадењето од прееска:worried:

Лека ноќ:)

На alana, rose60, girl-miri и 10 други им се допаѓа ова.
  12. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.107
    На girl-miri, Sweetheart87, Girl-Rabbit и 7 други им се допаѓа ова.
  13. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.730
    Допаѓања:
    77.017
    Kazi :)

На Mari* му/ѝ се допаѓа ова.
  14. muchacha_a

muchacha_a Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    1.236
    Допаѓања:
    14.580
    Оф леле ова моево дете не престанува да беснее,беше готов да заспие и сега откако му дадов млекце доби сила и тоа многу се заигра дури.Да заспие па да испеглам алишта за утре,да измијам коса,еден туш и да прочитам малце дипломската и да спијам.Може и нема да спијам а очите ми паѓаат.Секогаш вака ми прави,кога ќе му дадам млеко пред спиење место да заспие,тој добива сила и сонот изчезнува.Како е така е мора да се издржи.Утре рано одам на фризер да ми направат малце косата,и потоа одиме на факултет.Ќе си го носам и синко мој,без него дека.И така ајде имајте убава ноќ,морам некако да го успијам веќе.

На alana, Angel.Heart, Mari* и 6 други им се допаѓа ова.
  15. ece1279

ece1279 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2013
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    16
    Кажи ми од каде зема пари ???ако може пиши ми у порака подетално :D

16. Mari*

Mari* Форумски идол

Се зачлени на:
    8 април 2016
    Пораки:
    3.730
    Допаѓања:
    45.637
    Dobro utro mami :D
    Denes so bebka konecno sami :party: mm so negovite zaminaa kaj brat mu I do utre ke sme so bebka slobodni ubajni :) sea edno kafe I da vidam nekoj da mi ja pocuva malata 15 min da odam do market ladnicko e pa ne bi ja nosela so mene :^) ohhhh uste 5 dena I mi zaminuva sveki pa ke si go imame nasiot red pak :inlove: vaka se ni se poremeti edna vaka druga taka ]:) dve zemi ne se za vo Edna kuka ]:):lol::swear:

На girl-miri, muchacha_a, tina-63 и 5 други им се допаѓа ова.
  17. Mi-Ma

Mi-Ma Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2016
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    1.127
    Dobro utro i od mene :)
    Sinko sinoka spiese ubavo no jas ne :( Stanav vo 4h nokeska i si go gledav sinko i se prasuvam zosto ima suv pampers :?: Normalno li e od 14h do 20h da mocka samo ednas ili dva pati i sea pampersot sto mu stoel cela nok da bide polusuv ? :| Pisav i vo soodvetnata tema no ako moze i tuka nekoja ako znae da mi kaze dali e normalno poradi toa sto bese toplo i se potese ili da si prasam pedijater ? Cicase vcera cel den normalno i piese vodicka kako i sekad.
    Denov kako sto gledam od prozor ladnicok e ne e kako vcera :( Utre ni e krstevkata pa se citame koga ke zavrsime so obvrski i se nadevam ubavo vreme ke nbide inace nema da moze da se slikame (facepalm) Imajte si ubav den :hug:

На mama89, muchacha_a, tina-63 и 3 други им се допаѓа ова.
  18. zuto

zuto Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    28.548
    Добро утро.

Ние од денеска пак сами. Тате нѐ остави, замина уште ноќеска.

Имам толку многу за кажување, би си муабетела со вас три дена, ама пусто нема време.
    Па ќе ви посакам пријатен ден и на здравје нека ви е кафето (на тие што имате време да се напиете).

На rose60, mama89, girl-miri и 9 други им се допаѓа ова.
  19. azelea

azelea Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    3.636
    Допаѓања:
    15.784
    Добро утро мамички,како сте? Ме немаше една недела на форумот,па неможам да ве изначитам:).Имав некои турбуленции на работа,се ми е хаос периодов:(.Малата е добра,се врати во градинка после месец дена и за два дена пак носот се затна ,па тече и така,стандард шема,добро е што нема ништо друго.
    @chocolade сте се вратиле,наздравје одморот,како си поминавте? Ај деновиве на лулашки ќе се видиме,,ние синоќа касно бевме :)
    @mariz и ние се мислиме за Црна Гора нешто сакаме да одиме,мене ми се свиѓаат оние мали местенца околу Котор,за со мали деца биле супер
    Ве поздравувам сите,имам некои работи да завршам :inlove:

На mama89, Angel.Heart, fairy88 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. chocolade

chocolade Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2014
    Пораки:
    2.215
    Допаѓања:
    6.882
    @azelea се вративме да, добро си поминавме, секоја промена е добра :). Вчера бевме кај баба ми затоа не немаше. Денес пак ке не нема, на отаварње на ресторан ке одиме со мм :P Но од утре се надевам дека ке се видиме и подружиме :hug:

На azelea му/ѝ се допаѓа ова.