Мајчински муабети (не е за барање совети)

Discussion in 'Бебе' started by slobodka, Apr 30, 2016.

1. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Да ве поздравам и јас
    Деца заспани и лежам до нив во кревет
    Нека биде догодина поубаво!

Ви посакувам многу убави моменти, пред се здравје и вашите најмили на број!

2. augustd

augustd Популарен член

Жени, останете и понатаму силни, трпеливи, убави... Само здравје и среќа. Со нови сили во 2018. Посреќна и поубава, со повеќе успеси. И повеќе да не слушаат децата... Па, и да не е така пак ќе ги сакаме најмногу...

3. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Официјално, Среќна Нова Година, мајки! Да сте здрави и живи сите, заљубени и среќни, дечињата умни, мажите уште повеќе. :D

Моиве заспаа двајцата во 23 часот. Комшиите се забавуваат, надвор огномети, петарди. Мајка ми нема интернет баш сега за да ме дружи, на другарки и роднини честитав. И така ја дочекав новата година со филм и торта. Убаво е и вака. :inlove: :D

Last edited: Jan 1, 2018
  4. simonka93

simonka93 Форумски идол

Среќна нова и од мене мајчички... Мали издржа, го изгушкавме и си легнавме сега...Повеќе и да сакам, премногу ќе е

5. Luna91

Luna91 Популарен член

Прва нова година со бебе, убавини. Можеби не можам да бидам на некое патување или журка, ама ја гледам како спие и срцето ми е полно радости.
    Среќна нова година мајки!

6. Igle

Igle Популарен член

Мами среќна нова година и од мене:party::party::party: Мислев ќе бидам прва што ќе ви посакам убава, успешна и среќна година, но имало и пред мене ]:):D
    Јас си легнувам, бебе заспа пред малку, нешто подоцна од вообичаено ненамерно...се надевам нема да продолжи вака деновиѕе кои доаѓаат.
    Поубав дочек освен оној во кој тројцата се гушкаме не можам да посакам:inlove::inlove::inlove:
    Имајте убави празнични денови :*

7. M&M

M&M Форумски идол

Среќна нова девојки :)
    Само здравје и љубов ви посакувам на сите среќата со овие две си доаѓа сама по себе.
    Ние со друштво и еден куп деца зверка издржа до 1 и побара дома да иде а мажињава останаа уште пола саат. Важно се изнаиграа.

8. blessed.an

blessed.an Популарен член

Срекнанова година мајки.. Болестите и неубавите работи нека останат во старата во оваа нека има само убави работи..Ние со друштво сеуште децата се гледаат со баба и дедо..Како се расположени баш и не им се оди кон дома..Ајде тоа е само вечерва од утре стандарт се исто..Уште еднаш срекна нова и се најдобро во неа

9. snegulkata

snegulkata Форумски идол

Прва ќе посакам Добро Утро во Новата година!
    Нека е НАААЈСРЕЌНА оваа година! Ви посакувам се што и себеси си посакувам , а тоа е исполнување на секоја замислена желба! Ги имате многу, претпоставувам, исто како и јас! Клише или не, но сепак, здравејто нека не служи оваа година, се друго е на второ место и помалку битно!

2017 за мене не беше лоша година, ама имало и подобри. Она по кое најмногу ќе ја паметам е бременоста која наводно беше невозможна за мене, но ете ме трудна и дебела, со ненормални киселини и болки во грбот не можам да спијам и си се тешам дека 2018 е тука, јануари е тука, па кај и да е ќе поминат овие труднички маки. Изминатава година ќе ја паметам и уште по нешто, еден финансиски пад на крајот од годината, кој колку и да се тешам дека нема многу да го пучувствуваме, сепак знам дека ќе влијае на нашиот живот, особено сега кога очекуваме уште едо дете!

Ама ај да си збориме за убави нешта, нека започно со убаво оваа 2018!
    Јас и оваа година ќе ве дружам на темава оти навикнав на вас, оти ве имам како друшки, оти можам да ви се пофалам и да ви се пожалам, оти живеете скоро сличен живот на мојот па се пронаоѓам во многу ваши секојдневни ситуации! Понекогаш ми е криво што што толку се запнав анонимност да сочувам, иначе секако ќе сакав и реално да се дружам со вас и со вашите дечки!

Слушам надвор викање, музика, смеење... И не ми смета, супер што сеуште слават, се радуваат и очекуваат подобри времиња! Нека им биде, нека се исполнат сите желби на сите!

Прославивме дома, јас , малата и ММ... реално ги одбивме сите покани од друштвото оти саквме сами. Ова ни е прва Нова Година сами, секогаш сме биле со друштво! Ние игравме цела вечер, па колку и да немав сили сепак сакав да ја гледам малата насмејана, среќна и разигрена... Колку беше среќна душата моја! Заспа во 1, па со неа и јас!

Одам да спијам пак...

10. vitamina

vitamina Форумски идол

Среќна нова и се најдобро. Здравје љубов бериќет..
    За мене денес едно убаво поглавје.. за нас.
    Синоќе супер поминавме, поубаво не можеше да биде :l:.
    Поздрави до сите :f:

11. eli25

eli25 Форумски идол

Среќна нова мамички :f: Да си имате многу мигови за паметење со зверчињата :inlove:

Синоќа бејби дочека 12 и заспа одма :D Многу беше смешен се пресмеавме сите, ко да разбира :D
    Не седеа многу , до 1,1ипол ама малиша ич не спиеше :( Стана во 3ипол заспа 5ипол па пак во 6ипол стана еве го весел гледа цртани а јас едвај гледам и кафе шмркам .
    Да стане тато и смена правиме :)
    Повелете на кафе:coffee::coffee::coffee:

12. eleni27

eleni27 Популарен член

Srekjna nova majki!
    Nokjta mirna do kaj 2 saat. Posle edno stanalo, pa drugo, pa treto i taka do 7:30 koga site bevme na noze. Osven mm. On ushte spie. Pijam kafe i gledam pretstava. Golemiot mi glumi pepa prase. Uzivam :inlove:
    Ama ic ne mi preci sto ne sum naspana, sto racete mi se tresat od kupot sadovi sto gi miev do sega, kicmata me boli, abe cela za remont sum.
    Od denes pocnuvame so novi sili, novo tempo. Znam deka ke bidam iscrpena iako site mi vikaat na rabota ke sum odmorela. Koj znae, moze i taka ke bide.
    Kako li ke se snaogjam. Tuku da ne ve gnjavam, mislam dosadna stanav vekje so ova.
    Prva nova godina vo nash dom, se pre.oriv spremajki, mm mi gi krena nervite, ama na kraj se dobro pomina.
    Majki imajte ubav den i ishte poubava godina :inlove:

13. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Добро утро.
    Синоќа малава ја дочека новата година, се изнаигравме, она насмеана дека и двајцата дома, на полноќ се изгушкавме, срцето збунка што се случува. :D Кога почнаа огнометите се исплаши, па сакаше да види што пука и ем викаше се плаши, ем очињата и светкаа од радост. Влеговме дома, ама пак за надвор викаше, држ не дај работава. Надвор како што беше загадено, уште огномети и петарди фалеа, грозно беше. Па ја залажавме дома со жижици малку. :lol: И заспавме во 12:20, толку беше силата. Преубава вечер, се надевам дека и годината ќе тера позитивно.

Убав ден на сите. :coffee:

14. 24.07

24.07 Форумски идол

Среќна Нова Година.
    Секоја желба да ви стане реалнос,имајте успех на секое поле во животот.

Сношти синко се пушти два-три чекори направи сам,па дури и аплаус си даде сам.

Синко како и лани така и годинава не ја дочека си спиеше.И јас не ја дочекав за пола сат сум заспала,но мм ме разбуди и тел. почнаа да ѕвонат

Поздрав се читкаме

15. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Srekna Nova Godina druski!!!
    Samo zdravje, ljubov i sreka da ve pratat vo novata. Se sto bilo loso da ostane zad nas, a samo ubavi migovi da ne pratat vo idnina. :*

Nie dojdovme kaj sestra mi za Sk, za da proslavime zaedno, nekako godinava mi se slavese vo krugot na semejstvoto. Ubavo pominavme, muabet, hrana, opustena atmosfera...
    Sinko zaspa pred 12, ama se budese mn nokva, dali deka na tugo mesto spie, ne znam? :?:

Iako veruvam ste prejadeni od sinoka jas vaka posabajle da ve pocestam so edno parce torta bidejki mi e rodenden! :^: :d: :music:

16. Sofronko

Sofronko Истакнат член

SREKEN RODENDEN ti posakuvam site zelbi da ti se ispolnat mnogu zdravje sreka, ljubov, mir, spokoj, harmonija, pari i se sto ne se kupuva so pari

17. Ava.84

Ava.84 Форумски идол

Среќна Најсреќна Нова Година :party:
    Нека Новата година Ви донесе здравје, среќа ,остварување на плановите и најмогу насмевки со вашите најмили :) Солзите, болестите, немирот, нервозите и безпарицата нека останат во 2017.
    На трудните мамички лесен порагај и здрави бебенца да родат:inlove:

Малата многу се плашеше од петардите , многу им се радуваше на огнометите:). Заспа во 20 и пол бидејќи цел ден играше и славеше, па и јас во 22часот. Се ќе беше супер петардите и огномети да престанеа до 1 ама траеа до 3 па така нишкање и лулање ни беше играње во новата година:D Не е битно да сме живи и здрави, мора попозитивна да бидам :)

@danichap со лесно на испитувањето во болница се да биде во ред:hug:
    @Lolipop23 Среќен роденден и се најдобро:)

Убав ден :hai:

18. Arien

Arien Истакнат член

Среќна Нова Година.
    Здравје, среќа, успех да ве прати во текот на целава година.
    Синоќа ја дочекавме нова година во домашна атмосфера.
    Малава будна до 1ч. После јас и мм се опуштивме :$ до раните утрински часови.
    Убав почеток на оваа година :inlove: заедно тројцата со желба за проширување на нашето мало царство.
    Сите ве :hug:.
    @Lolipop23 :party: :d: Среќен роденден :*.

19. muchacha_a

muchacha_a Популарен член

Среќна Нова 2018 :*:
    Ви посакувам многу Здравје :l:Љубов Среќа Пари Мир и Спокојство Хармонија и Безгрижни денови :l:
    :sun::f::*::l::hug::inlove:
    @Lolipop23 среќен нека е биди жива здрава весела насмеана

Arien, Kaetana, jovana03 and 21 others like this.
  20. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

@Lolipop23 нека е најсреќен, само убавини да ти се случуваат. Сум те читала и од многу одамна, девојчиња бевме што се вика ееее. :lol:
    И сега тука не пропуштам да те прочитам. :hug:
    И на @eleni27 заборавив да честитам, кликнав лајк и изумив, нека ти се дуплираат убавините Елени. :hug:
    @danichap ќе биде се како што треба. :l:

Arien, Kaetana, jovana03 and 14 others like this.