Среќна нова година најмили другарки На никој нит сум се јавила нит сум честитала, ама вие ми сте важни и посебни Сношти дома тројцата, бебушка заспа во 9 и спиеше цела ноќ Мм заспа и тој, а јас без причина дремев до 12, па сега сите свежи само јас стандард со очи на пола копје. Денес по гости кај родители, ама едвај чекам да се вратиме и да се гушкаме дома, срцето клопче ми е, утре се враќам на работа Како и сите ќе ви посакам само здравје, ако сме здрави се е лесно @Lolipop23 Среќен роденден
Полека но сигурно почнувам да се уверувам во она со полната месечина.Имав тука читано дека кога е полна месечина навечер бебушите ви стануваат и плачат,ама ај си викав глупост е суеверие.Синко да ме демантира секогаш кога е полна плаче ме тера да го носам во дневна и презаспива таму.Синоќа среќа брзо презаспива,ама џабе јас до 4 ипол око не склопив.Во осум на нозе.Тогаш се врати и мм од работа за кратко помислив ќе му текне малце барем саат да ме замени да поспијам ама тешко,нели и на него му се спие работел човекот.Јас ќе сум спиела детето кога ќе заспало.Оно заспа сега ама ја очи неможам да склопам.Понекогаш мислам дека е себичен и дека воопшто не ме разбира.И не во новата ништо нема да се смени од негова страна освен да причекам детево да порасне уште малку па да тргне во градинка а ја душа да одморам.Денес на гости ќе одиме кај моите па ако ништо друго детето ќе е среќно ќе си поигра со сите таму присутни.Толку од мене уживајте во празниците.
Мајки, нека ви е среќна новата 2018 година, многу здравје, љубов, среќа, мир и хармонија. Само убави моменти да ве пратат во текот на целата година. Оваа година највеќе честитања добив и баш ми е мило што толку луѓе помислиле на мене. Ние убаво поминавме вчера, седевме некаде до 3ипол, 4. Малата издржа до 12:15, таман да си честитаме Нова година и ја однесов кај мајка ми. Се одморив и се наспав, и сега веќе пак се враќаме на стари активности
Незнам ни јас точно да ти кажам тоа тука го имав прочитано ама незнам од која мајка еве кој знае нека ни објасни.И малиот плаче така станува со плачење и ме фаќа за рака да излеземе од спална дур не го изнесам вришти,го носам во дневна ќе цица ќе презаспива.Изгледа како да се плаши.А не се случува често баш ете на полна месечина најчесто.
Среќна Нова Година на сите! Нека биде исполнета со здравје, среќа и насмевки на вашите лица. Сите желби да ви се исполнат и само за убави работи да пишуваме овде. Кога ќе најдам време ќе пишам нормален пост, ова беше само да честитам, инаку уште сум со гости и постојано зафатена. Имајте убав ден.
Добар ден мајки. Нека е најсреќна оваа 2018 @Lolipop23 среќен роденден Помина уште една "луда ноќ". Почеток на една нова недела, нов месец, нова година...само календарски промени, но симболичен почеток со нови сили да се започне нова трка со времето и околината за остварување на сопствените желби и цели. Свесни дека дел не зависи од нас, сепак, за она што е изводливо, возможно и остварливо да дадеме се од себе. За подобро утро со нашите најмили. @Ava.84 фала што не помисли @RainBow Годинава ја започнуваме со еден предизвик, можеби најголем со кој воопшто сме се соочиле. После фамилијарниот ручек, со грутка во грлото и камен на срце, започнав со пакување на куферот. Позитивна сум, одиме со добра мисла и надеж овој кошмар да заврши што поскоро. Мојата мала принцеза да добие добри резултати од сите испитувања и снимања и да продолжи со безгрижното детство. До сабота можеби нема да имам можност да пишувам, но се надевам ќе успеам да читнам некој ред. Срцето ми е полно со љубов и среќа за овој благослов кој го чуствувам, што не сум сама, ја имам мојата фамилија и моите деца. Убав ден на сите
@danichap овој кошмар да ви биде последен и со најпозитивен исход, и малата да продолжи да си биде безгрижно палава Сношти се загледавме филм, па сега сме ненаспани, мали чим го виде тато до нас во кревет се прерадува...Истеравме едни гости, за остатокот од денот сеуште се нема план... Имајте убав ден
Официјално Среќна Нова мајки Да сме радосни,весели и во темава да преовладуваат позитивни постови Кај нас добро почна годината Деца заспаа кратко пред 12 а ние продолживме до 1 Сабајле исто темпо како и секој ден Мм го испратив на работа а дечињата заспаа Кафето испиено и сега се пружив малце да одморам Надвор како пролет е За ручек ке се прави само крем супа и остатокот од времето ке се посветам на децата Денес не се чистело Си добив и поклон од мм,7пара чорапи Се шокирав ко ги видов тој не знаеше што да каже па ми рече знајш колку се скапи и квалитетни Не го бива за изненадувања @danichap дај боже да е се во ред женче гушки за куклите @Lolipop23 најсреќен да е роденденот
Srekna Nova godina majki-kralici! Si posakuvam na sebe i na vas,da imame godina so mngo nasmevki i ,zdravi decinja osven nekoe prolazno virusce kolku za imunitet bildanje drugo nisto da ne fakaat! Prv den od novata godina se poddrazbira kako pominuva-po gosti kaj majka mi na sarmi pa kaj sveki na kafe,Mora dvete strani da se ispostuvaat. Sami si bevme trojcata za NG,sum zaspala kaj 11 i terav deset saata spienej!Znaci super odmorena si ja 'proslaviv' i pocnav novava godina.A sabajle nemozev da go iznaguskam sinko,ljubovta moja najgolema.Si razmisluvam za new year's resolutions...prethodnite godini pisuvav pisuva livcinja,de patuvanje u syranstvo,novo hobi,aerobik obavezno....a sega samo sakam da go guskam sonceto moe i najsrekna sum! Kolku se menuvaat prioritetite mama koga ke stanes! A ako ispadne patuvanje,pa ok super togas Jas ne vitkav pokloni za pod elka ko vas....bebevo malo e pa nema da razbere,na maz mi u onie novogodisni corapi mu staiv bomboni gumeni i corapi so snesko.Za mene nemase poseben poklon zaso miljon raboti mi iznakupi. Zdravje,narednata ke vitkam pokloni pod elka
Мајки, новата година да ни биде исполнете со здравје, среќа и љубов! Домовите да ни бидат полни со топлина и детска смеа. Прославивме фамилијарно, синко ја дочека новата година, издржа до 1 часот. Ние продолживме до кај 3-4, со тивка музика и по некоја цигара со мм се потсетивме на младоста Ех, кога беше тоа кога по цел ден се спремав за дочек на н.г? Времиња што ќе останат само во сеќавање. @Mari* по се изгледа термо се Обезбедена си за цела зима @Lolipop23 среќен роденден! Пријатна вечер и убав помин на тие што ќе си продолжат со славење и оваа вечер!
Среќна Нова Година, мамички...Успех на секое поле и здравје пред се да не прати во новава. Нова година ја пречекавме како и секој друг ден...дури и поизморени околу подготовките, ама затоа денес ден за одмор и за најблиските. Јас првиов ден од новава за филмови гледање го искористив.
@danichap bidi silna majka kako i do sega i posakuvam se da bide vo red. Malava konecno mi zaspa...dusa mi izvade denes...sreka mm e doma pa povejke kaj nego e.
Среќна нова година и од мене. Здравје и среќа пред се, а другото ќе си дојде. Синко едвај додржа до 20:00, а јас и мм во 23:00 веќе бевме во кревет. Нова година си честиатавме утрово. Денеска празнично по дома. Цел ден од кревет на кревет. Малку сум растревожена денес цел ден без некоја посебна причина. Се надевам ќе ми помине до утре. Имајте убава празнична вечер каде и да сте. @Lolipop23 нека ти е среќен роденденот и уште многу прославени години и родендени @danichap Дани, ти ја пуштам целата среќа за се да се заврши добро. Едит: @iloveyou29 си го најдов превидот. За девојчето твое ќе се пријавам утре да честитам.
@danichap ти пуштам среќа и јас, верувам се ќе е во ред. @Lolipop23 среќен роденден, се што си посака да се оствари.