Мајчински муабети (не е за барање совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од slobodka, 30 април 2016.

1. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.992
    Допаѓања:
    13.775
    Ано, а што било, па операција? :( Извини, сигурно си пишала претходно, ама немам време да пребарувам. Гушки до тебе и бебето, другарке мила од темата Труднички муабети :hug:

На Ano му/ѝ се допаѓа ова.
  2. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    @Ano да поминува и да се заборава! :hug:

3. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.902
    Допаѓања:
    142.383
    @Ano vi posakuvam pobrzo da se guskate doma i sevo ova da bide edno sekavanje,sto ete,moralo da bide.:hug::hug::hug: do tebe i junaceto tvoe

На Ano и Skorpija989 им се допаѓа ова.
  4. emkaemka

emkaemka Форумски идол

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    7.973
    Допаѓања:
    112.517
    @Ano неколку денови се да пишам, да те прашам и се си викам ќе каже сама кога ќе сака, па да не пречам :)
    Многу ми е мило што се минало во најдобар ред, јуначе мало е тоа, лесно опоравување!
    Гушки големи :hug: :hug:

На Paka, Ano, eli25 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.229
    Допаѓања:
    70.711
    @Ano гушкај го јуначето, тоа што помина да биде последното лошо нешто :hug::hug::hug:

Убав ден денес, празничен
    Го оставивме малиот со дедо му и излеговме со мм... :inlove: Ни фалеше време за себе, ама врти сучи секој муабет околу малиот се вртеше :tmi: Од грижа на совест и играчка му купивме :x
    А тој гајле си нема, ужива со дедо му, досега ниеднаш не се јавил да каже дека плаче... Се договоривме од сега еднаш неделно така да си излегуваме

Убава ноќ мајки :hug::hug:

На elcezelce, azelea, Kaetana и 21 други им се допаѓа ова.
  6. Ava.84

Ava.84 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2015
    Пораки:
    4.900
    Допаѓања:
    34.108
    Побрзо опоравување и заборавање :hug::hug::hug:

7. irena.1

irena.1 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    4.365
    Допаѓања:
    21.351
    Добро вечер мајки. Сега се прибравме. Големиот сабајле го оставивме кај баба и дедо, ужива таму. Поголем е, па не е тежок за чување, да има кој да го игра ни мајка, ни татко бара. Избегавам да го оставам, а моите сами го бараат да поседи. Викаат интересно им било со него. Малиот го нацицав и го оставив 4 саати на мм и јас си отидов на пазарење да користам попусти. Па што убаво си поминав и кафе си испив. Приметувам последниов период малово е лепенка за мене, ако сум јас присутна во никој не оди, ако ме нема, ме бара. Не ја бива така, јас се вракам уште малку на работа, тогаш што правиме. Со мм се договоривме бар преку еден ден да ги оставам сами да се дружат по некој саат. Мене се разбира ми одговара :wasntme: колку продавници имам јас за шетање еееее,а може и на вежбање ке почнам. Си го земавме и голем ѕверко вечерва, преуморен, уште во кола заспа и само го префрливме во кревет.
    @Ano брзо закрепнување, побрзо дома да ве пуштат.

На SophiaBella, tarantula, elcezelce и 24 други им се допаѓа ова.
  8. pile30

pile30 Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    9.449

Ах...јуначе најголемоооо Господ е голем и ќе е со него брзо ќе си се опорави и ќе си се гушкате наскоро.Јако маже е тој.Се да заборавите во најскоро време.Ве гушкаме:hug: :hug: :hug:

На Skorpija989 и Ano им се допаѓа ова.
  9. Poppins

Poppins Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2016
    Пораки:
    2.713
    Допаѓања:
    5.680
    Мами како стоете со наклонетост кон празнициве и работење перење , се изумив ( а и морав потребни ми се) пуштив сега една кратка програма 40мин перална со на крофнето мое алиштенца и сега ми е шубе :/

На kavadar4anka, gjoker4e и Ava.84 им се допаѓа ова.
  10. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.058
    Допаѓања:
    154.481
    @Ano побрзо да закрепне да си се гушкате домче :hug:
    Пак не можам да заспијам па дремам по форум, да надокнадам за денови кога не стигам ни да прочитам. Малово заспа накај 11, малку тв малку тука па ќе си ленам. Утре ми се враќаат мажињата едвај чекам да ги видам посебно малото :lol:. Ме натажи сабајле на телефон ми кажа дека не сака да си дојде, знам дека е само поради тоа што му е забавно и има друштво ама мене срце ме здоболе. А тек кога ќе почнат сами да одат и да не сакаат да се приберат дома ;(

На SophiaBella, elcezelce, azelea и 16 други им се допаѓа ова.
  11. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.058
    Допаѓања:
    154.481
    Јас денес рерна чистев :D. Не гледам ич на тоа, ама не се води по мене не сум побожна баш.
    Машина си пуштила не переш на рака ако ти е веќе шубе

На Kaetana, Надежна, Skorpija989 и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Mari-Ja

Mari-Ja Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2016
    Пораки:
    1.518
    Допаѓања:
    15.090
    Sama kazuvas si izumila i si morala taka da ne se sekiraj. I jas eve cekam da dovrti da gi pruzam pa da si legnam. Uste edna imam ama za utre vecer moze kje priceka. Vaka na praznik izbegnuvam obicno ili pa ako moram posle 22h pustam masina i eftina da fatam :)

@Ano so pomin neka e i sto pobrzo doma da si dojdete! Gushki do vas!

Popladne dremnav so bebus eden h i sega ne mi se ni spie. Izlegovme da se podnovam bozem, pa se vrativ so kesi polni za bebe i za friziderot. Duri i mm maica si dobi, a za mene pak nisto. Ne mi se kupuvaa gluposti, a oko nisto ne mi fati. Se fakja koga nema popusti haha :)

Zavrsi masinata, otidov majki.

Dobra nokj!

На SophiaBella, elcezelce, kavadar4anka и 12 други им се допаѓа ова.
  13. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.193
    Допаѓања:
    124.713
    @Ano се си мислев февруари ќе одите... а вие веќе сте завршиле ... сега гушкајте се многу , браво за јуначето наше:hug: Душа мила :inlove:
    Побрзо да си дојдете домче.

На Skorpija989, gjoker4e и Ano им се допаѓа ова.
  14. Belabelinakinder

Belabelinakinder Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2016
    Пораки:
    2.052
    Допаѓања:
    26.313
    Денешниот празник да ви помогнеме се да биде во ред и побрзо се да се среди јуначето да си дојди дома гушки од батко давид :hug:

На Skorpija989, gjoker4e и Ano им се допаѓа ова.
  15. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
    IMG_20180119_205748_736.jpg IMG_20180119_205806_690.jpg Dobro utro. Denes ubav praznik, den najubav za mene, na denesen den i bas tocno vo ovoj cas na svet go donesov mojot princ najubav na svet, koj denes polni celi 5 godini. Da mi e ziv i zdrav, samo toa baram, nisto drugo.
    Eve i torta da ve pocastam, ednata e za vo gradinka, vcera gi pocasti drugarcinjata so ninja zelkite, a drugata so rabbits e za doma, kje duva cas svekjicki.

На SophiaBella, elcezelce, azelea и 39 други им се допаѓа ова.
  16. irena.1

irena.1 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    4.365
    Допаѓања:
    21.351
    Јас кога бев без деца не пуштав, ама сега едноставно не е изводливо, морам. Во просек секој ден имам машина за пуштање, ако рипнам ден после хаос. Посебно сега зимово кога не се сушат, па не се постигнува. А и која е разликата машина за перење и за садови, една може друга не може. Или на времето нашите баби немале за садови, па затоа за неа не е останато да не се пушта.:^)

На Kaetana, kavadar4anka, Mari* и 7 други им се допаѓа ова.
  17. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.058
    Допаѓања:
    154.481
    Среќен најсреќен роденден само радости да ви носи :hug:. Пораснал дечкото машала :) , многу убави тортите. Убав ден да си имате, да е здрав весел среќен :*

На Skorpija989, kallias и gjoker4e им се допаѓа ова.
  18. Ano

Ano Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    9.148
    Допаѓања:
    40.512
    Форумски тетки фала што не мислите и бодрите. Фала богу најстрашното е позади нас. Сега само да закрепне и да си се прибереме дома.
    Кај сите посакувам само здравје. Жално е колку дечиња од Македонија има тука дојдено на операција. Јас се запрепастив. 4 се во моментов, а две најмалку што знам што се спремаат.

Ве читав, ама многу постови ми поминаа па ќе мора вака групно честитки за сите роденден, први запчиња, проодувања. Гушкајте ги најмилите и бидете силни. Тешко е, ама вреди.

На SophiaBella, Milobebence, ♡BuBaLe♡ и 37 други им се допаѓа ова.
  19. karibian

karibian Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2014
    Пораки:
    1.246
    Допаѓања:
    3.423
    Поминало и да остане во минатото. Јуначе малечко и храбро. Брзо дома да си дојдете и да си се гушкате. Храбрите ги следи среќа. Одсега нека го следи секој ден.:hug::l:

На kukla21, Skorpija989, gjoker4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Mari-Ja

Mari-Ja Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2016
    Пораки:
    1.518
    Допаѓања:
    15.090
    Ххахах и ти си во право.
    Јас чекам макар денот да замине што вика баба ми. У ствари за не работење кога ќе размислам се мисли на перење на рака, работа на нива, шиење, така да машиниве ништо страшно ваљда не се.
    Туку се изнервирав рано посабајле, секое излегување од дома ние губиме играчки. По молови кога одиме ги сееме играчките. И дете да пазиш и да пазариш и уште на играчките треба да им стражарам. Веќе од дома играчка нема вадење, само ние со игротека по нас се влечеме. Нервозата е за омилената негова играчка. Како да ја бара во купот играчки.
    @kallias здрав и среќен да е дечкото уште 100 години!
    За денес планиран ручек некаде низ градов, па и ќе се шетне уз пат да искористиме убаво полусончево време.

Убав ден мајчиња :hug:

На elcezelce, Kaetana, jovana03 и 10 други им се допаѓа ова.