^ Ова е сигурно нешто малце поскапо, а кај нас има достаефтини вакви работа. Затоа тешко дека некој користи.
Чешелов е 1500 денари и јас еве веќе го нарачав што биде нека биде,затоа прашав да не лупнам олку пари за чешел што можам да најдам и за 200 во пет шоп. Ги увезуваат од Америка,и ги продаваат во Македонија. Во светскава ни криза,јас најдов на чешли за куче да фрлам пари. Има ефтини да,јас користам чели од по 200-300 денари еве најскапиот ми е 500. Ама се навистина неквлаитетни две искршив,одма им се кршат запците,и не чешлаат добро.Дома се ни е полно со влакна,мислам дека на мене ќе почнат влакна да растат,не ролери ни четки за влакна не помагаат. Затоа сакав нешто поефективно и ми фати око,па ќе пишам каков е(за 2-3 дена,зошто испорачуваат за најмалку 2 дена).
Кики, има фурмиратори во пет шоповите. И во македонија се продаваат за најмногу 500-400 денари (мислам) а и колку што видов, на пазар 3 имаше еден што продава евтин фурмиратор.
Оригинал фурминатор? Не сум сретнала под 1500. Редовно проверувам огласи за миленици на пазар 3. Сигурно не е оригиналот. Макар што и овој од 1500 не може да се знае дали е или не е оригинален. Само ајде,веќе го порачав.
Еве како да се направи креветче за мали раси на кучиња: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... LVAadGaG34
Може и ова, ефтино е баш и не е комплицирано воопшто. Јас на моево сакам да му направам вакво, можам да купам ама мерак ми е сама нешто да направам . И да го украсам по мерак.