1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Медицинска диета

Дискусија во 'Диети' започната од Lilit, 5 јуни 2010.

1. roman

roman Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    dali moze so dietava da se pie voda ako znae nekoj neka mi odgovori

2. The.Pink.Angel

The.Pink.Angel Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    497
    Допаѓања:
    132
    Ja држав одма од кога ја прекинав ги накачив килограмите за мене нема диета без јојо ефект уф :@

3. The.Pink.Angel

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    497
    Допаѓања:
    132
    секако дека може водата е најпрепорчлива во секоја исхрана и со водата се слабее дупла :)

4. zenska8

zenska8 Активен член

Се зачлени на:
    20 септември 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    4
    Hi decki nova sum na forumov.. se registrirav samo radi dietava! sakam da me poddrzite denes pocnuvam imam 62kg sakam da simnam na 50/52 znam malku potesko ama ke se potrudam veke resiv!!!!! sakav i da ve prasam dali e problem sto portokalite gi zameniv so jabolki? bidejki portokalite ne mi gi podnesuva organizmot

5. Sexychica

Sexychica Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2012
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    77
    Диетава е многу ефикасна :inlove: Топло ја препорачувам на сите, ем килограмите не се враќаат, едно десет дена по завршувањето на диетата не качив ич, додека не почнав да јадам ко невидена... Ми го убрза метаболизмот и ми ја намали потребата за глад.. Денеска ја почнав повторно, еве првиот ден е готов па одвај чекам да ја издржам за пак да се вратам на старо :$

6. B-UU

B-UU Активен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    На мајка ми една пријателка ја држеше и изгуби едно добри 20 кг,имаше околу 90 па симна едно 20,и после диетата јо јо ефект немаше.Само пазеше со јадење не буташе ко порано сеа има 54 кг и дури маж и сака да ја носи на психолог бидејќи ништо не јадела она вика ја само доручкувам некој грицки и супер ми е заситена сум,крвта ми е с ве океј и се тоа.
    Денес ми е прв ден на мене па ќе видиме :D

7. Ladyy.Marmalade

Ladyy.Marmalade Активен член

Се зачлени на:
    28 октомври 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    Jass drzhev slichna na ovaa dieta. Ja drzhev samo 2 nedeli i imav rezultati. No bideki odam na uchilishte i mi treba oveke energijaa ponekogash jadev 1-2 zhitarki :D Morav da ja prekinam zatoa shto lezhev na bolnica (asmatichni napadi nishto ne povrzano so dietata) Inachee vo najskoro vreme bi ja pochnalaa povtorno :)
    pozz

8. Ladyy.Marmalade

Ladyy.Marmalade Активен член

Се зачлени на:
    28 октомври 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1

A za kolku vreme gi simna tie 20 kg ? :D
    Falaa ;)

9. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Да ви кажам, пред некој период почнав со диетата на Иренна ама не знам, не успеав да склопам во редослед состојките и не бев баш доследна и ништо од тоа. Неколку дена еве последниве се пазам по свој режим, ама од денес си почнав со оваа диета. Сабајле доручкував цеден портокал, па 4 бисквити (што се подразбира под крекери?) и еве сега кафето го допивам. Па ќе пијам цеден портокал за ручек и како следи понатаму. Ќе видиме како ќе тераме. Од овие неколку дена свој режим имам -1,5кг некаде. Сакам да симнам уште 5-6 минимум за почеток. И ќе ми останат уште 2-3 до посакуваната тежина.

10. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Морам да кажам дека иако навистина не се внесуваат многу калории со оваа диета, јас вчера во ниту еден момент не почувствував глад од типот да се тресам и очајно да сакам да јадам нешто. Баш се чувствувам убаво, лесно и испразнето. Продолжувам и денес. Засега внесов цеден портокал и 4 бисквити. Следи зелен чај.

11. Liljana15

Liljana15 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    9
    Планирам да ја почнам диетата од утре, само ме интересира какви се овие крекери ?! стварно немам претстава воопшто :rofl: И наместо телешко ќе јадам пилешко зашто не го поднесувам мирисот бљак :D портокалот ќе го цедам, ако го јадам така после месо ќе ми се слоши... ми требаат некои 3-4 кг па ќе видиме :D

12. RuzicaT

RuzicaT Активен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    2
    i jas ja pocnuvam dietava od utre.sakav od denes taman si rucav od toa kako e po redosledot svekrva mi ne vika na rucek:))nemav sreka da pocnam.ama od utre si davam zbor.inace i porano sum ja drzela ova dieta po cel mesec i mnogu oslabev toa bese negde posle bremenosta i se dodeka si jades normalno nisto ne mozes da kacic.ovaa e brza dieta a sea pred nova godina treba nekoe kilce da se mavne,ne mi treba mnogu mene barem 3 a bi sakala 5,ke vidime i sekako ke pisam pak ovde.
    plus utre rano nautro ke se meram.pozzzz

13. RuzicaT

RuzicaT Активен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    2
    i si ja drzam dietava deneska dobro mi odi.mazot mi mi donese pizza ama rekov NE i ne.stroga sum stanala be:)sabajlevo 59.9 utre ke ve izvestam pak za mojata kilaza.pozzzzzzzzzzz

14. RuzicaT

RuzicaT Активен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    2
    juhuuu 1kg za eden den.sabajlevo se merev 58.8
    i sega pred legnuvanje se izmeriv 58.3.ne mi se veruva nekolku pati se kaciv na vagata ama tolku.lele supeeer vaka ako prodolzi.i so sakav da kazam dietava te tera na voda,jas normalno pijam mn malku voda a sega mozam da kazam duplo poveke

15. RuzicaT

RuzicaT Активен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    2
    ovaa sabajle 57.9.supeeer.denes mi e tret den od dietata....

16. RuzicaT

RuzicaT Активен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    2
    denes 57.7 odlicno se cuvstvuvam,bez da glsduvam.ovaa e efikasna dieta za site sto sakaat nabrzina da oslabnat.

17. RuzicaT

RuzicaT Активен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    2
    deneska pocnuvam so vtor ciklus od dietava posle dvata dena pauza mislam na jadenje.....pozzz

18. whit3.cat91

whit3.cat91 Активен член

Се зачлени на:
    17 декември 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    11
    Епа.. од денес и јас почнувам да ја држам диетата до нова година... па ке видиме.. :)) Со 63 кг .. до 55 кг да стигнам најсреќна ќе бидам :D

19. RuzicaT

RuzicaT Активен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    2
    dietava e super ama ja prekinav i maka mi e.mnooogu mi e maka.ama pak ke ja pocnam najverovatno od nedela zatoa sto jas sekoj petok si postam...
    whit3.cat91 ja pocna li dietata i kako ti odi...dali ke vezbas ili ne....jas ne vezbav a i nemam bas mnogu vreme za vezbanje

20. The.Pink.Angel

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    497
    Допаѓања:
    132
    Вечера
    2 домати
    2 варени јајца
    1 краставица или половина зелена салата
    kaj ke najdam vo prv den domat i krastavica vo ova vreme ? a moze li tursija ? :)