Jas kolku sto svativ ne bi trebala da jades suvomesnati proizvodi ,a hranata sto ke ja podgotvuvas da ne e przena tuku da e varena. No stom d-r ti kazal da ne jades jajca i mlecni proizvodi gledaj da ne gi konzumiras. A, sto se odnesuva do makaroni mislam deka mozes bidejkji ima i makaroni sto ne se so jajca ke si poglednes sto pisuva vo sodrzinata pred da gi kupis
Predhodno ja drzev dietata na Zan Mitrev, a od utre planiram so ovaa da prodolzam. Inaku kolku sto mozam da zabelezam samo po jogurtot se razlikuva.Tamu namesto jogurt e kiselo mleko.Ama bas mi se dopagja sto ima jogurt bidejkji e pomalku kaloricen
ja pocnav dietava na zan mitrev, edinstven problem mi e so navecer me fakjaat krizi i mn mi se jade pa grickam krastavicki bidejki imaat mnogu malku kalorii, utre mi e 3 den. Pisete rezultati i so srekja
Iskreno mene dietava ama voopsto ne mi pretstavuva problem, normalno e da se javat krizi posebno navecer, megjutoa navistina ima rezultati. Dokolku zapocnete so ovaa dieta ve sovetuvam da jadete mnogu krastavicki bidejki imaat najmalku kalorii, pijte mnogu caevi, nikako ne jadete blago. Vi posakuvam srekja
Imam kaceno 8 kilogrami od utre ke ja pocnam dietata i ke vi kazam kolku kg sum izgubila za prvite 5 dena ...Dietata mislam deka super bidejki varenite jajca se polni so proteini i dvopekot ti dava energija .. Mislam da nenvezbam dodeka ja drzam ... Fala Lilit
Jas sum denes vtor den i vagata mi pokazuva 2 kg pomalku,normalno toa se tecnosti.Inaku sum ja drzela i porano dietava no ne do kraj.Ovoj pat ke bidam istrajna i spodeluvam rezultati
Здраво девојки!! Морам да кажам дека од утре ќе ја почнам диетава. Здебелена сум многу така да планирам да е држам две недели без пауза, се надевам дека ќе ослабам барем 5кг.
Moram da prasam... pleskavici jadevte ili telesko meso? Nekako toa ne mi e logicko. Pak vo edna pleskavica ima svasta a telesko e telesko...
здраво,...барав нешто по интернет,за оваа диета и гледам на овој форум поставките датираат од 2010,... сакам да казам свое искуство , диета која исклучува јаглени хидрати (бурек,пита,пецива,колачи.кекси.чоколади,бонбони,наполитанки,тестенини, газирани сладуњави пијалоци.............)..леб по една кришка...и ДВИЖЕЊЕ!!!!