Во читална дневно учев и по 13-16 часа.пауза само за јадење,кафе и малку да испружиш нозе.ама воглавно над 10 часа дневно учев 2-3 недели пред испитна сесија
Постигнував и никогаш не оставав испити за следна сесија.завршена сум веќе 5 години.работам веќе.ако ви требам за било какво прашање поврзано со факултетот, слободно прашајте ме Ние во 2008 г. полагавме приемен испит и тие бодови ни беа потребни за вкупните бодови при запишување
Незнам за годинава.мислев дека секоја година има приемен испит,но ете не било така Знам дека имав 98 бодови.и бев 110 одприлика меѓу последните во државна квота.2-3 ца беа со 100 бодови. Многу конкуренција имаше
Здраво девојки,да ве прашам во деканат од кога почнуваат со работа? Ми треба да извадам потврда за редовност, уверение за положени испити и образец УППИ, и дали знаете дали истиот ден би можела да ги земам,потребни ми се за поднесување во студентски дом. Благодарам однапред
Разбирам ама зависи ако во генерација 90% се со 99 поени, ти се смалуваат шансите. Лани на државна квота последниот беше со 96 поени.
Здраво феминки слушнав дека ке има измени оваа година и дека факултетот започнува на 1 Октомври дали има некој информација кога завршуваме со факултетот?
продавам скрипти за предметите по радиолошки техничар прва година Скопје Цена 1300денари телефонски број 075618329