Грешно ве разбрав, дека на денот на уписот стриктно од факс мора да ги купиме... Ме збунивте. Иначе да од Ск сум затоа и порано ги земав.
Здраво.Се извинувам што пречам но сакам да прашам дали можи од логопед да се преместиш на општа медицина после прв семестар?
Јас купив по твој совет од оној пат хаха. Инаку и до тебе прашањето и до сите останати. Треба ли електронски да се пријават предметите за прв семестар на iknow и ако треба дали некој го направи тоа и btw дали може да се логира на iknow оти јас 2-3 пробувам од сабајле не сака. Отвори конкурс за упис на угд(втор уписен рок) ако има излезено и таму пишува на кои факултети е останато слободно место.
Дали се ослободени од партиципација за 1 семестар првите 10 во секоја наставна група(и на општа и на тригодишните)? Или вкупно од сите или никој,оти нигде нема такво обавестување
Пак јас, знам дека станав досадна Сигурна сум дека е вака ама ај да не утнам, сакам да препрашам за да се осигурам. 750ден се со цел на дознака ИКСА на УКИМ. 1000ден со цел на дознака студентски информатор, наставна програма, електронска картичка за евиденција, одржување. 12300(т.е 200 евра) се со цел на дознака I рата школарина. Вака е нели, да одам да ги уплатам одма ако се точни.
Здраво,не сум примена на Логопедија сакам да пробам на втор уписен рок. Дали треба пак да се најавувам на iknow и да уплаќам уплстница од 300 денари?