Така е. Не си досадна, подобро да прашаш отколку да згрешиш. Најдобро ти е да прашаш во студентски прашања. 6 150 денари.
Мора да имаш некаква потврда, во овај случај уплатница, шо ќе им ја приложиш на студентски прашања при упис на семестарот, а кога електронски уплаќаш не добиваш печатена потврда барем јас колку шо знам..
Каде може да се купи книгата анатомија 1 Тосовска-Лазарова Д, Јаневска-Наќева Н, Папазова М, Матвеева Н, Живадиновиќ Ј. Систематска анатомија на човекот – прв дел. Скопје: УКИМ, Медицински факултет; 2016. Во која книжара ? фала
Во книжарата на деканатот, од влезот десно. Книгите исто можете да ги копирате во фотокопирот подолу од Хипократ карши пекарата mama’s, но ве советувам да почекате додека ви почнат предавањата, професорите ќе ве известат кои книги ќе ви бидат потребни и каде да ги набавите..
Групите се составуваат неколку дена после предавање на документи и ке може да си ја видите групата на iknow системот, мегутоа уште не сте внесени во системот понекогаш знаат и да каснат не паничете ако не можете да си го отворите Со среќа на сите примени, ако ви треба помош или некоја информација може да ми се обратите Не купувајте книги пред да ви кажат бидејки од оваа година професорите зборуваа дека ке има нови книги издадени и нов начин на полагање затоа сепак почекајте до првото предавање или до првата средба со проф Живадиновиќ да ве извести точно од која книга ке учите
Пријавата за упис на семестар има место за само 6 предмети, а нели се 8. Кај се пишуваат тие 2 предмети? Ај помош од постарите колеги сега.
На тоа изборни кај што се или под табелите на празниот простор ? Никој ништо не прашува у темава, сите ли се снајдовте?
Здраво, имам прашање во врска со Littmann стетоскопите. Дали во Македонија можат некаде да се најдат и каде доколку ги има?
Ги нема у Македонија. Едино од странство ако сакаш да си нарачаш. Најблиску ги има во Грција, пишува на сајтот нивни, само да знаеш у секоја држава се различни цена. Јас мојот од Америка го порачав
Zenski,jas prasav ama aj pak zasto pak ne mi e jasno so plakanjevo za prezapisan predmet.Na nova uplatnica ili? Daj nekoj neka mi pomogne ve molam