За колоквиумите анстомија аконполагаме повеќе од еден ќе бидат во еден тест и рака и нога или не? Ме интередирс затоа што тос би значело или ќе ги положиме сите колок. Или ништо
Мислам дека ќе се 3 посебни како досега Секој колоквиум си носи поени за себе, тест еден со 30 поени да праат не ми се верува...
Дали ќе може некој од постарите колеги да не' советува кој изборен предмет е најлесен за да се земе во 2 семестар?
Цените на Littmann се од 100€ па нагоре, во зависност од моделот. Кај нас ги нема, евентуално во Грција.
Deneska uplativ vtora rata participacija drzavna kvota, iskreno ne znaev na koi ziro smetki, PA uplativ na isti kako I pravata rata. Na sajtot na medicinski fakultet ima uplatnica za semestar, so ista ziro smetka no drug korisnik I prihodna sifra. Iskreno neznam Dali parite otidoa na pravo mesto. Ve molam za sovet kako odi upisot na semestar ot I uplatnica.
Имаше соопштение на страницата на медф, со слика од уплатница. Еве ти слика од уплатницата, со оваа треба да ти се совпаѓа, ако не ќе се обратиш на студентски прашања.
Па исто е со првата рата, би требало да ти е точно. @Glowy тоа што го постираше е тоа, чувај си го и за другпат. И ја денес уплаќав, 100 пати проверив дали точно сум пишала цифрите, да не почастам некој 200 евра по грешка. : )))