Луѓе што се дешава Вовед кај Моме? Денес видов дека имам 5ка, а пишував тоа што требаше на есејските, зошто онолку паднати има? Искрено очекував со сигурност да положам
моме не ги ни чита тестовите едноставно пола тестови положува пола не така е секогаш мојот тест во јануари не беше ни прегледан ме падна онака кејф му беше после у септември полагав истото го напишав и добив 9ка така да со моме е секогаш така не се секирај сеа у јануари мора да направи селекција ама во наредните сесии ке си положиш регуларно. овој проблем со моме оди години уназад, ако си спремна да платиш да му купиш винце ке си положиш без проблем иначе ке се мачиш додека твојот теест не падне у купчето со положени...
Јас немав прочитано за поделба на медицина и болест и не ја сменив групата од несетеност и пишував по мое, ако е строга значи паѓам вовед ...
отворете на медф за сите предмети посебно ви пишува кој е условот и за генетика е само потпис од миф, не мора да имаш положено миф за да полагаш генетика
А за да полагам анатомија 2 морам да имам положено анатомија 1 испит така? И мора да се полагаат двата испити наеднаш?
можеш да ги полагаш во иста сесија ама прво мора анатомија 1 па анатомија 2, само лани завршниот на нас ни беше за карлица и се водеше како 3 колоквиум у мај па дозволи на сите да полагаат завршен писмено ама усно мораш прво да завршиш кецот па двојката
ќе мозе да споделите искуства за имунологија усниот испит дали бараат премногу или се водат според грешките од тестот?
Nekoj od postarite kolegi ako moze da kaze vo vrska so pripravnicki staz od komora. Dali treba kniskata da se zaveri vo komora , i dali se prijavuva vo komora pred da se zapocne so stazot?
Zenski od postarite generacii,dali treba da odam na vezbi patofiziologija 1 i mikro e dokolku mi e prezapisan