Соодноси детално никогаш не бараат.. само на претходните тестови што ги правеа Стратеска, Лазарова и такви професорки инаку на усно бараат логички да знаеш каде поминува артеријата или вената и според тоа да ти текне соодноси ама пак не онолку детално како што е во книга вентрално од ова, антеропостериорно од ова и нз што таму
Мене не ме прашуваше многу во детали, гранки воглавно, ама и рака и нога полагав кај истата професорка, така да не знам како е кај другите.
350000$(samo shkolarina na fakultet) e da studiras vo USA medicina. Od edna vo druga drzava faksot ne vazi potocno treba nostrifikacija za taa Drzava vokolku nemas studirano vo istata. Za Kanada povtorno nostrifikacija.(provereno od dete koe uchi tamu)
И јас зборував за артеријата и гранките ,ништо не ме праша повеке али сега како ке биде не знам ,како ке им е денот
Мислење за аце додевски за колоквиум и за испит посебно? некако се разочарав кога видов дека ми е он.. имам слушано многу негативни искуства во однос на испитување, иако како асистент е добар фала многу (инаку сега ги објавиле кој кај кого ќе е, да нема забуни од каде знам дека ми е тој)
Не е толку лош Аце не знам зошто толку негативни мислења има... Многу е циничен и знае да навредува ама за испрашување беше сосем океј јас полагав глава кај него и бев задоволна ако си имаш учено не е ни толку битно кој проф ти е сите бараат знаење
Ако полагаш череп ОБАВЕЗНО ама ОБАВЕЗНО темпорална да ја пеееш ако се друго знаеш темпорална не знаеш ќе те падне
Има список анатомија кај сме. Кај проф. Папазова сум. Ко шо ве читав океј е жената изгледа. Имам за полагање и 2 колоквиума и испит. Ако некој полагал било што од ова: рака и нога или испит кај неа може да сподели отприлика што барала за ова и ваше искуство со неа (иако ве читав околу ова)?
Инервација... јас полагав рака кај неа и све беше океј премногу добро испрашува не бара детали ти остава да си раскажуваш и покажеш ама мислам инервација на мускули тогаш бараше да знаеме
На што се задржува повеќе проф.Ацо? Завршен до сега како што слушнав нема испрашувано, но еве за колоквиуми рака и нога, бара ли многу детали?
Кај нејзе 100% положуваш. Предобра е. Сите се задоволни од кај неа. @MV18 другарка сите 3кол кај него ги положи у јануарска, ич не е лош. Извлекла и фасции и рекол земи си друго прашање, знам дека ова не го учите. Ич не ја прекинувал, си зборела сама цело време. Многу материјал секако е, ја пуштил со минимум поени ама она беше презадоволна, вика реално колку страв ми беше и трема ме имаше фатено, кога ме пушти пресреќна бев.
Со среќа зависи од денот кај неа ама мислам дека и зависи како ке се поставиш ти, ич не сака кога се плашат од неа сака да си опуштена,насмеана,дотерана за испрашување некад знае да е прекрасна,да помага ако се збуниш па се надевам ке е расположена сега
Јас колоквиум полагав кај неа, и лично супер си поминав. Бара логички жената, очигледно мрази набубан материјал, и самата така ни кажа .
Опуштена да сум? Јас и опуштена на испит не идеме во комбинација. А испрашува ли до детал функции на мускули?