И мене ми пишува на iknow дека немам положено 50% од предметите и мора да преминам во кофинансирање, имам 11 предмети целосно положени,но не ми се внесени оценките
Препорачајте ми изборен за наредниов семестар колеги, треба да запишам 3 година и си мислев некој од имунологија да земам ама не знам кој, не би сакала некој кој се полага како физиологија што имаат ...
Да се самоцитирам се снајдов. Анатомија 1 и спорт ми се префрлиле у задолжителни предмети за зимскиов сега, анатомија 1 немам положено ама зашо и спорт? Дека во ајноу ништо немаат внесено?? @MeckaCia лани вака и вас ви се појавуваше? Да го тргнам од листа предмети, шо да му праам?
Да и во јануари прво беше во ајноу, па после таму одевме. Инаку мислам од 15ти септември ќе носиме пријави за семестар на факс, сеа прво бруцоши да се упишат, па до 1окт ќе има денови за нас, така лани било, сигурно и сеа
А за изборни ние што сме за втора можеме само некои од овие првиве 4? Зашто надоле како што гледав сите други бараат услови положени анатомија 3, физиологија итн...., но да не има и други а не ги гледам. Едит: прочитав надоле, има уште многу предмети за кои не се потребни претходни услови. Е сега прашањето ми е, дали можам уште од сега да си запишам кои сакам изборни или не се реализираат сите?
Искрено врска немам, случајно вчера кога носев пријава на факс, ми кажаа колеги дека е отворен упис. Никакво друго известување не сум добил ни на мејл ни во група на фб.
Од имунологија шо е тој изборниот предмет со научниот труд обично многу го земаат оти прелесно се минува.
За изборни ќе ја отворите листата ама ќе гледате тие што се од годината кога вие сте се упишале , т.е пред да се упишете.
Колега прашуваше за предметот клиничка имунологија, па проф. Трајков одговори и за Научниот труд да се напише и објави. ** ова е од групата имунологија на фб
Спорт се префрла цело време и на нас ете 3 сме ама пак се префрла , анатомија ти е услов затоа мора да се презапише а спорт можеш а и не мораш да го запишуваш јас некад го запишувам некад не
Не се слушаатт сите во зимски повеќето се слушаат во летен семестар така да не можеш да ги запишеш сите мислам имаш опција на ајноу за сите ама не ги одржуваат во и во летен и во зимски семестар
Веројатно е отворено само на ајноу пријавувањето а за физички би требало да бидееме известени кога треба, секоја година не известуваат
дали пријавувањето на нов семсетар на ајноу има врска со пријавите за испитите што допрва теба да ги полагаме(не сакам сега сред сесија да пријавам нов семестар а на крајот да испадне да се избришат или нешто слично електронските пријави за некои условни предмети од тековната сесија) фала <3