Личен пример, аплицирав во национална квота, општа медицина со 90 поени и не сум примена, а ова за државна и приватна квота што е испомешано зборев за млд
Овој семестар само плус 750 ќе платиме од ратата, така? Нема тоа 1000ка ко лани, тоа е само за бруцоши пошо беше за картичка и такви ствари? Добро и плус нешто некој ако презапишува. Ме прашуваа дома отприлика колку ќе ми било сега рата да планирале трошоци, па затоа отприлика ме интересира некоја цифра да имам испланирана.
100/200e za participacijw plus provizija 750 den za iksa 200/400den od kredit za prezapishuvanje 100 den a prijavi
Сигурно е по 400 кредит? Дека на iknow гледам по 410 ги водат... Има некој нешто што во скоро презапишал да каже за сигурно?
Чекај малку националности си има начин на рангирање, одреден број на студенти од секоја националност примаат. Така нешто е, во конкурсот би требало да пишува, а и на студентски сигурно ќе ти објаснат. Го објаснив ова, ќе се самоцитирам.
мед. хемија колоквиумите дали важат 3 сесии, односно дали може да се полага јануари мед хемија (иако е предмет од летен семестар) и да ни се важат колоквиумите положени?
Кога ќе влезеш кај институтите, од влезот што е спроти министерство, од лева страна одма. Наспроти физиологија фактички, наспроти скалите за хистологија..