Обиди се со некој од овие два, на меил мене воошто не ми вратија после се изгледа ќе мора таму да се оди..
Од условните мора и оцценка да имаш а потпис треба од сите, само сега ради ситуацијава со ковид ваљда некои катедри средиле работа со деканат
Оди на see all teams, па на трите точки десно шо ќе се на секој team и има опција leave team. Ова на телефон вака е.
Колеги дали треба да се уплаќа ИКСА ако не запишувам нов семестар. Само предмети имам за да презапишам.
При купување образци за упис и заверка на семестар даваат и пријавен лист. Дали и тој треба да се пополнува? (За запишување на 3 семестар)
Па мислам дека да, јас го пополнив зошто имаше опција да се заокружи и која година ја запишуваме (избор од 1-6та нели), па по таа логика и за нас е.
Статистика кај што се држат вежби, стар сојуз е тоа нагоре коа ке идеш накај педијатрија стигнуваш до пред педијатрија и има десно една уличка мислам со рампа е тесна во неа влегуваш и после одиш во наредната мала уличка лево мислам дека има означено или ке прашаш некој ке ти каже каде е точно
Sakav da prasam okolu stipendiite. Jas go vtora godina fativ stipendija onaa drzavnata, megutoa vo treta ja izgubiv bidejki imav nepolozeni predmeti poveke otkolku Sto bese dozvoleno. Sega povtorno ispopnuvam uslovi I redovna sum seuste za cetvrta, pa sakav da prasam Dali sega smeam Pak da apliciram?
Можеш, зошто да не Ако исполнуваш услови и имаш просек само одново конкурираш и нема проблем Инаку колку предмети можам максимум да оставам а да не ја изгубам стипендијата?
Колеги ми треба помош, дали некој знае колку сесии е Биостатистика? Нас првично проф Весна Велиќ ни кажа дека ке сме морале да го презапишуваме предметот, после координаториве наши не известија дека не требало да се презапишува бидејки е 6 сесии така им рекле од деканат... и јас сега на кој на верувам?