Мене постари колешки ми рекоа никој не глеал тоа, само условни неположени да напишеме таму. Додуша ја само услови неположени имам, така и ми испадна ама не знам.
Vo listata pishuva nepolozheni predmeti od minati semestri a ne nepolozheni uslovni predmeti taka shto tamu se zapishuva se shto ne si polozhila. Inaku da nikoj nisho ne gleda od toa, ne se sekjavam ni ja deka sum zapishuvala tamu nesho za 6 godini
Јас купив имуно од скриптара денес, а претходно ги купив анатомија, биохемија, физиологија, биостатистика учебниците, а практикуми не уште. За практикум ќе чекам да ни кажат дали треба бидејќи имаме вежби само една недела пред колоквиумска со физичко присуство по некои предмети, па можеби и нешто ќе не поштедат од давачки си викам.
Мислам дека практикуми мора да имаме зошто има полагање практично биохемија од материјалот од практикум, колоквиуми статистика од практикум биле, имуно исто има практичен дел од практикум... А, имуно од скриптара зема практикум или книга?
Има практикуми Биохемија од Деканат ги купувавме мислам, и еден практикум е и за 1 и 2. Статистика беа копирани, а имуно 2 има - практикум и анализа на случаеви. Практикумот ако се сеќавам добро беше од Деканат, а анализата копирана. Барем мене така ми беа. Физио (и за 1 и за 2 мислам беше) од Деканат. Анатомија 3 немавме. Не ми текнува други кои предмет беа 3 семестар. Мислам дека тие беа За следниот Микро од Ѓоко, и е за Микро 1 и 2 истиот. И патофиза е еден практикум за Птофиза 1 и 2.
Уште едно прашање, дали за биостатистика и за биохемија треба оригинал практикум? Видов колешката напишала дека статистика можело и копија практикумот,ама да препрашам, да не сфатив погрешно.
Нас лани т.е оваа година ни бараа оригинал и статистика така да јас секогаш си ги купувам практикумите оригинали а книгите копија, никад не се знае со нив