Не знаев воопшто за Робинс, јас учев квс клучно од скрипта а за сите нејаснотии Гајтон, вака се осеќам прилично спремно иако имам уште 5 дена. Секако, ти благодарам за советот
Полагање испит за лиценца поточно се извинувам што не прецизирав, денеска разговарав со проф. Оливија она ми одговори на истово прашање со отом потом, што значи дека уште е се хаварија со вирусов не се знае за д фјуЧр што како ке биде. Ти благодарам Маг-сy
Јас се извинувам моментално учам Патологија од Робинс и малку ми е хаос главата на Гајтон мислев хахахахПовторно се извинувам за стресот што ти го напраив моментално
Ме збуни си викам не е дека има 3 физиологии ја барам во пдф ја нема само патологија ми искача хахахаха уживај најмал проблем, со лесно учењето
Мора и индекс да однесеме за да земеме потврди нели? Не се сеќавам како беше, одамна не сум земала потврди.
Навистина се изреволтирав пред малку. Не знам кај да се обратам за проблемов, викам ај тука може ќе ме посоветува некој или ќе даде мислење... На вежби биохемија ме прочитале со групата што ми е во iknow (за која ми рекоа не важи и ќе бидам над 60) и ме завеле ко отсутна пошо не бев пуштена нормално, а да не ми кажеше другарка ми немаше ни да знам за ова. Треба да имам утре вежби ко група над 60, но ако ме водат со оваа група, да не имам проблем што на други вежби се пуштав со таа, а никогаш со оваа. И напишав на асистентката порака, се надевам нема проблем да ми направат. Не знам, ако нема групи над 60, тогаш да се пуштаме со групите што се во iknow и да си бидеме 10 души во една група. Конкретно у таа у која сум запишана, 10 души се водиме дека сме во неа, а нели 5 требаше. Јас не знам што да кажам, но многу се изреволтирав посабајлечки. Воопшто не е проблем која група сум, но еве да не излезе ваков проблем и после да биде никаде не сум се пуштала, а уствари настанала забуна. Совет за ситуацијава, како да правам понатака, да се пуштам со групата што ми е во iknow, да се обраќам цело време до тие што водат вежби, дека иако ме пишува една група, ја сум друга? Ваков хаос не сум видела...
Едно девојче исто денес ја прочитаа ама друга се јави и кажа дека е во друга група сега. Асистентката рече дека не можела да го промени списокот ама веројатно ќе им кажи на асистентите таму каде ќе се вклучи за да не и прават проблем. Мое мислење за најсигурно вклучува се според нивните списоци кај што те читаат ама и извести ги за претходните пати, сигурно си запишана дека си била присутна.
А, зошто ни ставаат вежби во распоредов за 61-69та група ако не можеле да си го изменат распоредот, водат ли евиденција за нас воопшто. Мене уште не ми вратила на пораката, може уште држи вежби, ќе си почекам.
здраво знам дека оваа прашање не е за тука ама ми треба помош за аплицирање во студентски дом, дали во електронското пријавување за месечна нето плата се пишува од потврдата од родителот или од декларацијата плисс хелп?
И јас учев од скрипта, ама овие прашања беа многу тешки и мисловно захтевни. Абе барем неколку да дадеа да мојш без премногу мислење и со сигурност да ги одговориш