Искрено да ама кога подразмислив после не е толку тежок колку што е кратко времето.Не е ова податок одма да го лупнеш, треба да се подразмисли и да се заокружи, а стварно ме загрижува како ќе го постигнеме тоа за 40 мин со толку прашања. И плус фактот што треба последните 2-3 минути да се спремиш да пратиш, значи ни 40 не се.
Физиологија прашањето за оска на срце, треба да се одреди пример само 30 степени, или ќе мора нешто подетално како пр.59 степени?
Кон крај на месец, не сум сигурна за поточно. За спремање нема конкретен материјал, бар јас не знам за таков, кај Игор во фотокопирницата кај ЈБТ има некои општи материјали, 1100 ден. чини сè, само не знам дали воопшто вредат.
Дали патологија 1 колоквиум се полага само во декември и ако се положи во испитна се оди на завршен испит или може колоквиум да се полага и во испитна па потоа завршен?
Јас кога полагав пред 2 години, можеше да се полага и во колоквиумска и во испитна. Значи мора да се положи колоквиум за да се пристапи на испит.
Повеќе од дозволено можеш да полагаш ама на крај треба да одбереш 5или 7 во зависност од тоа која генерација си