Затоа постојат слики, апликации итн Едит: Ми текна да ве прашам, да не знаете анатомија дали би правеле проблем ако практикумот е копија?Да си знам со време ако не да земам нов.
Има, 380 е. Ако имап точно пари ќе ти даде, дека прави попис жената и не и работи касата ама со молење дека е итно ќе ти даде.
Не би требало, нас за анатомија 1 ни го прикачија на тимс и рекоја дека може да си го испечатиме и да си го пополниме
Zdravo na site dali ako si prezapusuvac na nekoj predmet mozes da polagas vo site tri ispitni sesii ili samo vo edna?
Можеш во сите 3 испитни сесии. Исто како од ново да го слушаш со редовните првпат шо го слушаат е, само имаш потпис и не мора да идеш на вежби и предавања. Инаку на сите полагања може да идеш.
Колеги што значи зборот амплификација се спомнува во генетика практикумот кај полимераза верижната реакција и др. вежби
Во овој контекст е мултиплицирање, зголемување на бројот на копии од днк сегментите што се испитуваат.
Од кога ќе ги пуштаа практикумите по биохемија во книжарата, 13 јануари? Не сакам да трошам денови па да седам Скопје, потполнувам истиот ден, го носам и си заминувам. Од 8 отвораат во книжарата или подоцна?
И сега можеш да земеш, мене ми дадоја, ја замолив дека ми е итно и ми даде, 380 е. Покасно отвораат на кај 11 така нешто
Носи точно пари со тебе дека не и работи касата и моли ја дека е итно и дека нема потпис да ти стават речидека ти е за утредента или за по два дена
Со среќа утре на полагање и одма да пишете како сте поминале што ве прашувале за глава и се поврзано околу тоа де. И нормално дали сте положиле, да знаеме што да очекуваме ние што сме покасно.
Јас положив. Ме прашаа за cavum nasi, art.temporomandibularis, главни делови на череп да покажеш, os sphenoidale ја раскажав, pars petrosa исто, за прешлени разлики и како се препознаваат и тоа е. Многу положија денеска да знаеш, расположени беа сите професори, убаво одморени после празници. Ти пуштам среќа.