Мора сите потписи да ги имаш собрано за заверка на семестар, Имуно и на нас уште ни немаат ставено, порано беше да мора сите потписи во индекс, сега некои катедри се изјаснија дека во ајноу ќе стават потписи па не би требало господата од служба да прават проблем зошто ги немаме во индекс
Дечки некој да сподели искуства за полагање анатомија 3? Кои органи и кој дел од ЦНС најчесто прашуваат?
Колеги, дали некој знае колку време важи потврдата за редовен студент, после датумот на нејзиното издавање?
Во iknow не ни ги ставиле уште на пола студенти, секретарката во петокот ми рече на пола ги внела, на пола не. Еден другар има оцена од прошла недела веќе. Се паднал у купот на пријави шо ќе ги ставаат одма изгледа па веднаш му ја ставиле. Се изначекавме и за оцена у индекс за предметов, не ми се допадна нешто организацијата искрено. Ќе се изначекаме и за во iknow веројатно.
Измешано ги споделуваат врска немам искрено, не се по ред кога објавуваат листи кој кога е. А и стално редоследот го менуваат...
Работата е што на форумов повеќето сме втора година, а постарите цнс писмено го полагале, само некој што е сега трета може да ни каже.
Дали може некој од логопеди, прва година да ми ја прати почетната страна од скриптата по физиологија?