Нас ни ставија потписи во iknow, а за во индекс ни рекоа до петок да однесеме за оценки и готови ќе биле во понеделник/вторник
Јас полагав денес кај проф. Лидија, сите поминавме и кај неа и кај проф. Малевска. По тројца влагавме, си влечеш прво прашање ти дава време и концепт да направиш, второ за ЕКГ она те прашува, многу е фина и коректна професорката, ништо од материјалот за колоквиуми не праша. Едно од најубавите полагања на факултетов до сега дефинитивно. Со среќа на сите утре и задутре
Дечки, од сите до сеа што ги прашав што полагале се за крв и екг ги прашувале (респираторен,гит, тестови за издржливост ниту еден не добил такво прашање)
Значи како што читам вака и за увиди и за полагањава сега имам впечаток дека проф. Лидија од физио е злато жена. Мора ваквите професорки да ги фалиме што повеќе.
Зависи што ќе извлечеш, еве знам јас колешка што полагаше за прашање од респираторен.Инаку за екг сите се плус прашани, како второ прашање.
Знам колеги што извлекле роданиди, колешка денес извлече тест по Брус кај проф. Малеска. Зависи што ќе извлечеш, претходните денови извлекле ергометар или динамометрија не се сеќавам точно.
Микро знам го бараа оригинал, биохемија останува ист, физио не е потребен оригинал како и за кецот бидејќи гледам оналјн ги закажаа вежбите, патофиза да излези новиот, а хигена и оснир мислам нема.
Општа патофиза, општ дел микро, хигиена може а и не мора, физио 2 скрипта а и ќе ви даваат посебни делови професорите, биохемија 2 Џекова
Микро барајте оригинал практикум ама ке ве извести катедрата се купува кај еден човек на последна 23, патофиза практикум тој нов бил прочитав наскоро ке го има во деканат, физио2 има поглавја во копирницата и практикум оригинал од деканат, биохемија2 од џекова кнингата ке ви треба ја има во копирница и практикумот е ист оној од биохемија1, оснир нема ништо, хигиена има 2 книги ама некој учи од презентации некој од книги така да не брзајте со купување на хигиена
Има некој со положен стручен испит што дал/ќе дава документи за платена пракса во министерство? ми треба за едно прашање
Колешки, дали за потврда за редовен студент е потребен индекс или може и без него? Дека во октомври јас вадев не требаше, ама сега ми рекоа колеги дека требало?