Дали некој има информација кога ќе се полага практичното хемија ? Зошто лани колку што памтам беа двата колоквиуми во еден + практично ...
Здраво, оваа година сум матурантка и сакам да запишам медицински лабараториски техничар. Ќе може ли некој да ми каже нешто повеќе, кои предмети има, колку поени бараат, дали е тешко? Благодарам однапред❤️
Колеги дали некој знае дали може да се полага и во сабота по договор со катедра и проф. или мора да е преку недела?
Јас имам полагано во сабота, ама не се договорив јас (ниту некој од другите студенти), туку цела група што бевме кај таа професорка полагавме во сабота. My point is, доколку професорот сака, може да се полага и во сабота.
Здраво. Може ли некој да ми кажи како се одвива испитот по Анатомија2? Дали прашуваат од испитните прашања на страната или и повеќе, дали покажуваме на кадавери и органи и слично?
Некој од постарите колеги ако може да ми пише лп да се консултирам за полагање интерна во услови на пандемија
Од вежбата училишна хигиена ја немаат шернато презентацијата хигиена нели? Или јас не можам да ја најдам?
Клиничка фарма во 5та година групата најдов презентации од вежби и од предавања. Ме интересира дали сите требаат за колоквиум или има некои за усен или сите се и за колоквиум и за усен? Или има посебен материјал за усен? И дали се полага и практично како општа фарма?
Здраво девојки! Дали во Скопје на мед. факултет има тригодишни студии за медицински лаборант? -И за фармацевтски факултет колку бодови миниманло треба за упис?? Фала однапред☺️