Ќе објават соопштение на страната кога ќе завршат со генерирање и тогаш ќе можеме да се најавиме. Џабе пробувате. Пишаа дека можно е и утре. Треба време за да не внесат
Поминал рокот за едиитирање на претходниот пост, па ќе морам да пишам нов. Го затвориле уписот на семестар ради генерирањето на нашите профили сега, Јас пробав да се најавам и ми го прифати мејлот и веднаш ми испратија мејл со податоци. Но кога пробав да се најавам по пристигнувањето на мејлот- не можев. Ми го даваше ова на бланк пејџ Table 'mdukf1x_med.sp_slusa' doesn't exist. Можеби се прават во моментот профилите па не можеме да имаме увид во истите. Eдит: Може да влеземе во нашите профили, само пасвордот е комбинација од бројки и тие бројки не ги пишувајте од бројките над буквите на тастатурата, туку десно на тастатурата тие. И ќе можете. Мене не ме пуштало бидејќи на тие бројки горе сум пишувала пас.
општина на живеење е каде стално живееш, а адреса на студирање треба да ја пишеш адресата на која ќе живееш за време на студирањето
на местото на живеење во Скопје. Ако си од Скопје- ќе си ја пишеш домашната адреса, ако не си од Скопје-ќе си ја пишеш адресата кај што ќе живееш во Скопје
се си е запишано, може да средиш тоа што не си пополнила добро, контакти, слика ако сакаш нешто такво. @tamche995 одма стига меил. провери Спам или Џанк
не треба ништо да чепкаш. На 15ти кога ќе ги дадат индексите и елек. картички- во профилот ќе го смениме само бројот на картичката што ни ја дале за да може да се води евиденција. До тогаш ништо повеќе. Групите во наредниве денови сигурно ќе бидат објавени. Само ОМ немаат групи.