Истиве трауми ги имав, дури во сон си раскажував анатомија пред полагање, па ако не ми текнуваше нешто во сон си филозофирав по мое .
Polesno e i patologija sega, ne znam koja generacija si ama nie treta dobro pominavme godinava. Samo kaj Basheska malku potesko e inaku mnogu polozeni ima.
Јануари имам положено предмет ама немам земено оценка, во iknow ми е пишана. Дали ќе можам во август да ја земам, не успеав ни сесијава да ја земам, ми беше потребен индексот за полагање. Нема да ми ја поништат нели?
Ne gubete vreme vo ponistuvanje oceni.Odete napred I rashistuvajte gi drugite ispiti.Vo kolku vlozite napor poveke vo slednite ispiti taa ocenka nema da bide vazna vo vkupniot prosek. Dobar struchnjak vo profesijata e toj sto vloziva kontinuiran trud vo profesijata.Visoki ocenki (site 10) ne znachi I dobar lekar na teren. Visoka ocenka e se sto e od 8 pa nagore. Dobar student treba da ima od site ocenki po nekoja.
Како тоа поништуваат? Јас немам земено оценка во индекс Англиски, а полагав јануари 2020. Во iknow внесена ми е уште тогаш.
Прашав сега, тоа за 3 сесии било да однесеш пријава во рок од тие 3 сесии... важно било на крај сите пријави да ти се на број
Кога положив анатомија 3 минатата сесија, толку брзо истрчав од катедрата надвор, па дури долу кај патологија застанав , не сакав да се свртам назад хаха Иако следат уште многу потешки предмети, верувај, олеснувањето кое ќе го почувствуваш кога ќе ја положиш и последната анатомија е бесценето. Како товар да си симнала
Девојчето не сака да поништи, само се плаши дека ја нема во индекс, па заради тоа да не и ја поништат ако ја оди да ја земе подоцна. Инаку се согласувам висока оценка не значи знаење и добар лекар во пракса.
Така на лепе очи не, ама во нашата генерација Поп Ѓорчева допрашуваше за повеќе поени така иам слушнато
Вредеше ас. Марко да е пофален https://www.fakulteti.mk/news/02072...819cb8lyHfFaXY5pqryp4xB1qMgFDpe3eFalYJjH6oWTk