Навистина заслужи, јас лани хисто повеќе научив од неговите видеа, отколку од препаратите на факултет. Беше еден од ретките кој навистина се потруди да ни олесни да научиме. И наредна година ќе го предложам во анкетата, доколку остане ваков.
Не сакам да ја поништам оценката туку прашував дека ја немам во индекс професорот да не ми ја поништи.
Оди кај Поп Ѓорчева и прашај, нема да знаеш ако не прашаш. Инаку обично допрашуваа за повеќе од еден поен(во наша генерација), за еден поен даваа без проблем, барем мене ми беше додаено за патофиза 2.
Treba sekoja katedra da snima vaka vezbi po primerot na as. Marko, polesno kje ni e da povtorime dur uchime.
Izvini za mojot komentar,ne razbrav,nemav dochitano. Bitno ti e polozeno,ne veruvam deka Ako nemas zemeno ocenka profesorot ke go ponisti ispitot.Nema logika vo toa
Пред влез кај хисто катедрата што имаше еден шалтер, дали таму е уствари секретарката по микро? Прашувам заради индексите за оцена микро наредна недела шо треба да ги носиме, дали таму е точно или треба внатре некаде на институтот да се влезе?
Таму е ама ние коа ги остававме влагавме првата врата десно а сеа нз дали од шалтерот или се влага во институт
Имате ли покана за на 9ти за испит хигиена од професори? Од Гордана само слушнав дека им стигнало, други имаат пратено?
Zavisi kaj kje se padnesh, nekoj mozhe i nishto da ne te prasha od kolokviumi. Lichno mnogu lesno pominav fizio 2, dosta polabavi od kecot se, tamu cedat.
Да со синовак е, некои од нас добија термини за наредна недела во град што живееме па нема да се туркаме во сабота затоа што не е во ред по 200 студенти за 1 сат на ова жешко. Да беше во мај месец како што беше првично најавено да се оди без размислување. Ама сега веќе кога сите добиваат термин нема логика.
Najpametno, jas nemam termin od Sk sum pa kje otidam samo se chudam tolku studenti za 1h kako kje vakciniraat.