Провери си на сајтот регистрирај се. Јас проверив денес, ме имат закажано за наредна недела, а порака уште ми нема стигнато. Види да не е и кај тебе така.
Анатомија 3 предсесија некој да полагал да сподели искуство за прелиминарниот тест? Не сум на општа јас, на 3г смер сум, за блиска особа е, наредна недела полага, па пишете ми ако некој полагал и како било да и пренесам.
Дали некој од вас има земено изборен предмет од тие универзитетските што се, од други факултети? Имам читано дека на УГД си земаат, ама не сум видела кај нас.
Дали во Борис Трајковски ги има испечатени изјавите кои треба да ги пополниме пред вакцинирање или мора претходно да ни бидат испечатени и пополнети?
Ne sum sigg dali moze da se zemaat od taa lista izborni, najubavo prashaj za ova na studentski. Ako ti treba ideja za nekoj polesen izboren od nashive slobodno pisi mi.
Колеги, ако се откажеме сега од усен испит хигиена кај професорот кај кој сме распределни, дали во август пак ќе полагаме кај истиот професор или кај друг?
Дали може некој да сподели искуство со усниот испит генетика, дали треба да се учат програмите и софтверите од првиот практикум и што обично прашуваат како трето прашање (од колоквиумите)?