Колеги од 2ра, да не го имате у пдф распоредот на испитите во септемвриска сесија за прва година од лани? Или да не чувате некоја слика/скриншот?
Не знам кај проф Ѓорѓев ама од тоа што прашав постари генерации неколку дена по објавување на резултати. Никој не знае, ниту координаторите знаат, сите претпоставуваат дека би било или неделава или следната недела најдоцна. Проф ги нема никаде, ниту списоци има, ништо апсолутно. Некои беа провери на институт. За септемвриска беше скоро ист како за јунска. А вашиот јунски и нашиот јунски ептен беа различни. Многу поубав распоред лани имаше. Кај истиот така ми кажаа овие од прв рок.
А чекај не сме автоматски и за прв распределени кај професорите од кои ни стигна мејл и за втор колоквиум и за завршен? Јас така си заклучив, може не сум во право
Не знам искрено, и јас се чудам, мене само за втор колоквиум ми дојде мејл, а на колешка само за завршен и за прв колоквиум...
Значи сега јас кај истиот проф. ќе сум и за прв колоквиум? Бидејќи во известувањево што го добив конкретно пишува за втор колоквиум, за прв и за завршен немам ништо.
Па мислам дека да... многу се неорганизирани и несинхронизирани овие од хигиена, ко од марс паднати да се.
Јас имам полагано, кај проф.Василчо, кај него нема многу теорија ти дава слики да наместиш те прашува што метода е направено, што гледаш на сликата, евентуално ако не знаеш нешо од тоа прашува како се прави методата зошто се прави такви работи, а другите професори барале и теорија од презентации
Јас имам пак прашање за хигиена, на кој начин е усниот испит? Какви прашања поставуваат отприлика, дали потпрашуваат дополнително?
Nema kniga, ima edna skripta za klinichko od ship. Sosema dovolna e, moes da vidish videa na YouTube ili prez da citnesh, ako vi gi ostavaat profesorite. Se na se, se vadat odlicni oceni. Ja konkretno nemav ni 24h uceno poso polagav pato1 i poloziv klinichko.