Јас мислев да нема нешто дополнително матерјал, дека некаков практикум ми спомнаа колеги наводно требало да се купи за на испит, па мислев на тоа да не мислиш.
не знам некако Хигиена најнеорганизирано ми е, ни што од кај треба да се учи, ни начин на полагање. Секој проф. како ќе му текне прави...
Јас после 3г 4години земав трансфузиологија, скроз на крај. Можеш дс кажеш дека разгледувајќи индексот имаш приметено дека оцената не е напишана. Нема шанси да ти се поништи
Toa e toa shto go zborevme. Ke te izgnjavi i ke gi padne site ili ete niski oceni ke stai. A za klinichko skroz ne vredi, posho za tolku prelesen predmet, site davaat 10ki iskreno i ne se zamarash plus so spremanje na istiot
Дали од факултетов на УКИМ се оди на еразмус пракса во друга држава на клиника во 5 или 6 година од студиите на општа мед?
Џабе ставиле, имунологија 3 недели чекаме резултати, хигиена исто дур видиме дали ќе положиме, август дошол. Се налупале, сите важни предмети ден за ден, преглуп распоред како по обичај.
Дечки дали завршниот биохемија 1 ќе биде пак онлајн во август или да не спомнале промени па да е усно ко претходно?