Не би требало да има толку со над 99 поени, зависи од конкуренција али сепак има матура не е како претходната година
Нема врска како сакате пополнувајте само да биде читко и разбирливо се друго не ги интересира дали е напишано со плаво со црно пенкало или дали е ракописно или печатно. Они едвај чекаат да завршат уписите за да не се занимаваат со документи така да се тоа им проаѓа
Јас кај сведителството бр. пишав 4, кај изводот го пишав бројот од изводот кој е во долниот лев ќош над датумот, а за уплатницата ставив тик зошто платив во банка. П. С. Ова е универзитетската пријава од iknow системот. Јас не ја пополнував неа, туку ја купив од книжара зошто не сакав да ризикувам
Кога се јавив во студентски прашања, ни рекоа дека за онлајн аплицирање нема потреба да се купува Образецот А1, потребен бил да го однесеме кога ќе се запишуваме доколку нè примат. Ако некој друг знае нешто нека каже..
Тоа е истото нешто со образец А1 и првин сите велеа дека треба да се купи, па потоа излезе дека на некои факултети не морало можело со тој од iknow ама кај него има напомена дека е пример и дека мора да се купи и пополни рачно да не се користи тој. За секој случај ги прашав на студентски прашања и тие ми одговорија да ги пратам двете, ама не знам дали ме разбраа, можеби бев малку конфузна... Сепак јас ќе одам на сигурно и ќе го пратам купениот...
Од студентски прашања ми рекоа дека не се доставувал физички, мејлот и електронската пријава да ги пратиме до 01.09.