@Waverly Raven тебе те тагнувам знам дека си постара генерација. Дали знаеш искуство кај проф. Е. Србиновска Костовска? За интерна прашувам. Ако и некој друг од постарите знае нешо, пишете ми.
Феминки помагајте денес се пополнија местата за Штип за општа а исто така и Скопје заинтересираноста е голема мислам околу 400 или 500 има пријавено (поправете ме ако грешам ) јас имам 95.7 поени , многу се плашам дека нема да влезам во ниедна квота
Мое мислење е дека ќе влезиш. Еве да претпоставиме дека ако не влезиш кое ти е решението. Можиш 2рок да се запишиш Тетово и после да се префрлиш Штип или да се запишиш на стоматологија во 2 рок и после да се префрлиш на медицина. Али сепак како што ти кажав имаш високи поени и ќе влезиш
Не знаев дека можеш да се префрлиш од стоматологија на медицински. Не се преполагаат некои предмети? Или исто се учи?
На студентски прашања ги правеа групите, 2019 ова, ама ако сакаш со некој конкретно, можеше да им кажеш при уписи, и ве ставаа заедно, сега не знам како е.