Девојки, сега на iknow треба да идам во Предмети и да ги запишам овие од Прв семестар или ништо да не чепкам до 1ви Октомври?
Нас од таму ни ги запишуваа кога се запишавме во 2019та, не знам за вас како ќе е годинава, дали сами или вие. Ама се си мислам дека они запишуваат 1 семестар пошо ви е почеток. Сепак не сум 100% сигурна.
Во iknow каде што пишува група на студирање е групата во која не распределиле? Кај мене и другарка стои различно бројче
Да, тоа е групата Да те прашам колку групи се годинава, шо групи имате сега, само бројче или пак се и со буква и бројче?
Кајмене уште ништо не е сменето на iknow, незнам кога ќе се смени, најверојатно откако ќе се запишам во понеделник?
Леле не знам дали сама да ги внесам. Пишува точно кој предмет за кој семестар е ама сепак изгубено се осеќам на iknow....
Е сега некој нека објасни дали со таа група ќe одиме на вежби, на кој начин функционираат групите и по колку деца сме?
Па не. Само маил ни стигна. Ти ако си во понеделник можеш да прашаш. Јас ќе прашав ама одпосле ми стигна маилот.
Мене апсолутно ништо. Беа фини, ама освен инфо дека треба да ја ставам лепенката над сликата во индекс- ништо друго. Тимс не сум ни користела до сега, не знам да се најавам