А дали усно микро минатата сесија беше онлајн? Претпоставувам дека и оваа сесија би било исто, не е потенцирано
Ќе видиш како ќе ти се погоди групата. Мојата група беше голема, но и многу сложна. Пред корона, секогаш се собиравме за настани.
Дечки дали некој што се запиша во петокот, или некој што знае може да ми каже што однесовте за "2.Електронска пријава (од IKnow-системот)"? Дали се тоа сите изјави од уписот или што? Прашувам дека немам пристап на iknow претпоставувам не сум уште внесен поради што не сум сеуште запишан
Дечки за вториов уписен рок тие што сте, на iknow можете ли да ja потполните пријавата? или само кај мене не може..
ве молам итно...дали треба нешто да се пополни во образецот за запишување на семестар? и ако да, тогаш што треба да напишам во факултет студиска програма потпрограма/модул и за во пријавниот лист назив на универзитет е кирил и методиј а факултетот е медицински? отсек што треба да се напише ? насока дали треба општа медицина? степен на студии?
Факултет - медицински факултет студиска програма - ако си на ОП пишуваш Општа медицина ако си на тригодишните пишуваш ТСС или тригодишни стручни студии потпрограма/модул - ако си на тригодишните стручни студии го пишуваш името на насоката/смерот 1. да 2. Отсек - Ако си ОМ ќе напишеш општа медицина ако си тригодишни ќе пишеш тригодишни стручни студии или ТСС 3. Насока - за ОМ нема , а за тригодишните ќе го пишеш смерот пр. медицинска сестра , физиотерапевт итн... 3. Степен на студии - прв циклус Ако сум грешка нека ме корегира некој ма да ова е чисто формалност не дека ако згрешиш нешто они нема да знаат што студираш.