Штракаш следно и на крај зачувај, битно у iknow е регистрирано дека си попунил. 2 семестри веќе евалуација вака им праќам... Ако сакаш и почекај ваљда деновиве ќе средат.
Дечки, дали за положени 80% од предметите за стипендија се важат овде и изборните предмети или без нив?
Na koj tocno mail mozam da gi kontaktiram od faks? I dali vrakjaat na mailovite, bidejki ne mozam da gi dobijam po telefon?
medf@medf.ukim.edu.mk Во врска со враќањето мене лично на еден од мејловите ми вратија, а на едно 5 други мејлови не..
Ако презапишувам предмет треба да платам школарина (6150/12300) и плус дополнително за предметот што го презапишувам, така?
Дечки, имам прашања во врска со учебници и практикуми за 5ти семестар: 1. Микро2 книгата ја нема у книжарата така? А практикумот ист е со кецов. 2. Патофиза2 и книга и практикум ги има во книжарата? Или нови ќе вадат ко за практикумов од кецов што го чекавме
Зависи како ќе ти се погодат вежбите или предавањата. Некогаш може да ти се погоди да имаш слободен ден, ама тоа многу ретко се дешава, 1-2 во година или семестар.
Како мислиш слободен ден?Од пон до петок има предавања и вежби ако одиш на сите предавања тешко дека ќе имаш слободен ден
Здраво, дали има некој тука што е запишан на логопедија, да ми каже нешто повеќе, како се професорите и слично
hi, ako se zapisam farmacija prva god faks, dali e lesno da se izvrsi transfer na medicina narednata godina?