Леле конечно одговор! Да не напишале случајно кога ќе го направат тоа или најдобро е секој ден да проверуваме iknow?
Мене сабајле не ми отвараше iknow, a сега не ми отвара ,,Запишани семестри’’ и тоа со предмети. Ваљда сега прават
Кај мене ги отвара и двете ама ништо нема внесено..Како и да е, ќе почекаме, не верувам кај сите да внесат во еден ден Фала тии за информацијата
За упис на година ни требаше и тој образец вои 20 така? Дека у книжара ми го дадоа и него, скроз заборавив дека секој летен семестар и тоа пополнувавме.
Moze nekoj podetalno da mi objasni za sto sluzat grupite za studiranje? Na predavnja se odi vo grupite taka sekogas ili kako, sto?
Презапишаниот предмет треба да го пишам заедно со задолжителните или на другата страница кај неположени предмети од претходни семестри?
На предавања сите заедно, на вежби по 2-3 групи, а на полагања секој посебно, сите полагаат различно.
До сите бруцоши сегашни па и идни, сакам вака да ви препорачам нешто да направите овие десеттина дена пред да почнете со факс. Употребете го времето за едукација на како правилно да си го планирате и менаџирате времето, кои се најефективни методи на учење.. и слични типови на едукација. Не бев свесна во прва колку ова ми беше потребно и речиси месеци ми требаа дури да сфатам дека и тоа е нешто што се учи и посакувам некој да ми го кажеше ова уште на почеток. Ви посакувам среќа и силни нерви.