Dali vekje go ima rasporedot i moze da mi kazete kade se odrazuvaat predavanjata po Informatika konkretno za radioloski tehnolozi?
Zdravo.Sakam da prasam vo odnos na predmetot klinicko ispituvanje.Treba da go prezapisam e sega ne znam kako se plaka.Dali se plaka sega ovoj semestar 6krediti pa sledniot 7krediti ili vo vtoriot semestar 13krediti
Што е работата со казнена сесија по Анатомија 3, дали знае некој точно да каже? Некои велат од деканат им рекле нема шанси, некои велат сигурно ќе се дозволело. Дали има надеж или не?
Каква казнена? На дополнителна после комисиски се мисли? Со анатомија после двеве сесии и резултатите нема некоја надеж, барем јас немам впечаток дека може да има.
Па демек после сесијава уште една шанса да ни се даде. Не знам и јас не ми е веродостојно ова... реков некој да не има точна информација.
Добро каде да се обратиме ако на ајноу не внесуваат оценки? Катедрите викаат не е до нас , студентска служба исто имало проблем со системот што е под финки. Пишав тикет на iknow пред 10 дена уште си стои отворен и не е решен. Имам све положено а 5 оценки ми фалат а еве сега се аплицирањата за стипендии за недела ипол и треба да се вади уверение за положени испити , ја не знам што планираат да прават. Треба во сред недела полна со предавања да одиме и да ги молиме да средуваат или пак деканката да ја контактираме да им свика? Крајно неодговорен факс ништо не средуваат ако не ги молиш
Ах тоа не е возможно, колку обиди имало за казнена па не дале. И секогаш изговорот е дека според статутот на УКИМ казнена нема. А имало колеги што само 1 предмет им фалел за 4та година, така да не ми се верва да дат плус казнена кога има можност за комисиско полагање