здраво,дали може некој да ми го каже точниот меил на проф. Стојан Бајракатров за комуникации и комуникациски вештини на кој можам да испратам семинарска?
Мислам дека треба прво да го пријавиш во службен весник како изгубен, после ќе си купиш нов, па молба ќе напишиш, а за потписите и оцените ќе прашаш на студентски
Значи секаде каде нема напишано време ќе биде онлајн, а останатите делови каде има наведено време ќе биде со физичко присуство или и тоа онлајн, но со точен термин? И, почетокот е на 4ти октомври официјално?
Ако ме служи добро памтењето, на првата вежба анатомија се претставувавме, асистентот ни кажуваше основни поими од анатомија и како ќе се изведува наставата и вежбите како и начинот на полагање.
Лани на првата вежба анатомија 3 повторивме коски на глава, а од следната веќе го почнавме матерјалот.
Нешто не ми е јасно за начинов на предавања, сите се уствари online и прикачени на тимс, и сега нема да биде класично како лани од 10-12 пример некој предмет? И за тие предмети кај што е определено времето се исто online или со присуство?