И јас не го разбирам тој дел, дали ќе бидат прикачени предавањата снимани од професорот или презентацијата ќе ја прикачат само.
Јас како што разбрав ќе бидат прикачени предавањата, освен за тие предмети што се внесени со време во распоред. Е сега дали презентација само или снимани нз али логично ми е да се снимани
Да да така разбрав и јас, е сега не би ме чудело само презентациите да ги прикачат дека знаеме колкави мрзи се
Дали може некој да ми објасни за овие три предмети:Биостатистика, Вовед во имунологија и Биохемија 1 какви предмети се според нивото на учење ,колку страници им се книгите и на што да обрнам внимание повекје , фала однапред
На радиологија пример ако ни се поклопи некоја вежба од анатомија и физиологија дали даваат замени и имаат разбирање или?
Дали е некој информиран, дали уверение за положени испити може да се издаде врз основа на оценките внедени во индексот? Во iknow ми фалат оценки а во индекс сите ги имам а очигледно со проблемиве нема ни да средат.
Мислам дека не може, бар до сега неколку пати што сум вадела, секогаш било буквално копија од оцените во iknow.
Ne mie jasno vo rasporedov sekwde kade sto pisuva vezbi togas e toa na faks? Zosto ne pisuva vreme za vezbite? A onde kade sto pisuva vreme online e toa?
Отвори го распоредот за секој предмет посебно таму си пишува за секоја вежба по предмет време. Тоа со распоред за I семестар што гледаш е само за колоквиуми и теорија.
Некој сега што ќе е втора... Да не купивте веќе практикуми по физио или скрипта? Ако да која цена се отприлика?
Микробиологија допрва ли ќе има рок за оставање индекси за тие што не бевме од јуни и за од септември или сум го случајно испуштила?
И јас тоа се прашував, па кога видов дека нема абер, отидов да го оставам индексот кај секретарката за потпис и го земав наредниот ден, а за оценка ми напомена дека им треба повеќе време…
Вовед во имунологија и биохемија 1 се пообемни предмети, особено имунологија. Биостатистика е нешто полесно и брзо се учи.
не разбирам за прва година прашувам ама веројатно е исто за сите.. таму каде што пишува вежби тоа значи дека треба таму да одиме или? тоа што е миф, дали значи дека предавањата се онлајн или физички ? ништо не разбрав..