Ако е онлајн вежбата треба да пишува дека е онлајн, а ако не е посочено треба да се оди со физичко присуство. Миф е предметот морфологија и физиологија на клетката. Предавањата за некои кажаа ќе бидат објавени на тимс, а за другите не е сигурно.
ако сум група 21 тогаш треба во вторник да отидам од 8 до 9 и 15? мнооогу ве замарам, знам, ама малце трема ме фати
Здраво. Биохемија 1 не знам сега каква е предметната програма но не е тешко само има за бубање повеќе работи. А имунологија мене лично ми беше многу интересно иако да куби е доста обемна книга. Ама се постигнува да се научи со добра распределба на материјалот. Биостатистика имаш еден колоквиум или два не сум сигурна и се многу лесни. Ние имавме задачи (истите од практикум) не знам дали смениле нешто сега со памдемијава. За завршен биостатистика ќе ти требаат два дена учење макс.
Изборни предмети кои се вршат само со презентација , и каде даваат добри оценки 9 или 10?(за овој семестар,втора год сум)
Комуникации еден имаше, Научен труд од Имуно катедрата, од Биохемија изборните исто такви беа со семинари и Еволуциска генетика . Јас овие ги имав земено ако добро памтам и сите со семинарски беа. Физио знам беа со полагања тие не ги земај никако.
Ќе им кажиш дека ти се поклопват вежбите и дека не е возможно да си на 2 места во исто време. Не би требало да ти прават асистентите проблем, не се лоши.
Дали некој има има полагано патофиза 2 завршниот наместо усно писмено и ги има зачувано есејките прашања?
Дечки неможам да се најавам на тимсот за прва година,не ми е валиден. Дали треба лозинките да се мењаат??