Дали некој има информација дали ќе се одржува изборниот комуникации и комуникациски вештини овој семестар?
Дали може некој да ми каже како е процедурата за да ги земам овие документи -Потврда за редовно запишан зимски семестар(дали е всушност ова потврдата за редовен студент??), Уверение за положени испити од претходните години; и УППИ образец,мислам дали треба некоја уплатница или молба да дадам во деканат?
Да тоа е исто. Ќе уплатиш уплатница од 100 денари и ќе напишеш молба за потврда за редовен студент. За уверение се уплаќа 200 денари, а уппи образецот ќе си го ископираш и потполниш и ќе го оставиш да ти го заверат во деканат.
Сакав да прашам уште нешто бидејќи имам студирано на пмф биохемија и таму е типична лабараториска работа, овој смер бидејќи е на медицина не знам дали е исто бидејќи видов во предметите има доста работи поврзани со работа со пациенти што е нормално за вежби и пракса да се знае, но не ми беше јасно дали тоа е дел од работата и понатаму?
Може некој да ми го објасни распоредот? Дали после паузата треба да одиме на факултет бидејќи ништо не пишува дали е онлајн или со физичко присуство.
Проф. Тодоровска само од вежбите прашуваше, ништо надвор од тоа. Некои проф знам дека прашувале ама најбитните работи, не би требало некои ситници.