Кога бевме физички, јас кај Лена полагав, коректна е, ама прилично строга. Доста бара, би рекла детално, особено практично, ама ако види дека знаеш е фер и положува.
Јас кога полагав тестовите секогаш им беа предетални, малку е материјал за колоквиум и добро да биди научен, буквално од а до ш, се можи да ти се падни како прашање
За колку време се ваѓа потврда за редовен студент и УППИ и каква е процедурата? Уплатив 100ка за редовен и 200 за УППИ. Фала ви
Писмено се полага прелиминаторен тест, ако положиш на него, одиш на усно. Практично на кадавер не ве испрашуваат за колоквиуми, но ќе ве прашуваат на коски, и притоа, обавезно треба да знаете правилно да ја поставите коската, и секако, да ги знаете нејзините делови. Ако притоа, не положиш на усното, ти се поништува и писменото, и треба да го преполагаш во сесија.
Цела рака, фактички коски, зглобови, мускули, фасции, крвни и лимфни садови и нерви, мислам тие работи беа.
Дали во тоа делот за документи во iknow внесуваат точно од годинава што ваделе документи? Вчера рано оставив индекс за потврди, уппи и уверение ама еве и денес помина, во iknow не стои ништо внесено дека ми извадиле било што... Вие колку чекавте, ако вадел некој деновиве?
Денес враќаа и некои шо оставиле индекс пред 1 недела... Наводно не биле готови, ред се чекаше и по 2 саати... А, иначе кај мене беше внесено на iknow
Подобро оди вторник и директ прашај дали ти е готово се, пуштаа по 10 пати списоци за џабе и накрај "Не ти е готово дојди утре по 12"
Или можеби подобро е да чекаме во iknow во Документи дали ќе ни е напишано дека се направени документите, па тогаш да ги земеме.
https://anatomija.mk/општа-медицина/анатомија-1/испитни-прашања/ Dali navistina prasuvaat od ovie prasanja ili odat i nadvor od ova shto go napisale?
Да, овие прашања се секако цел дел од книга што треба да се научи, само насловите напишани како прашања.